BREAKING NEWS. O femeie insarcinata si cei trei copii, morti după ce s-au aruncat in fata trenului. Femeia a scris un bilet de adio: “Îmi pare rau…”

BREAKING NEWS. O femeie insarcinata si cei trei copii, morti după ce s-au aruncat in fata trenului. Femeia a scris un bilet de adio: “Îmi pare rau…”

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
370
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS. O femeie insarcinata si cei trei copii, morti după ce s-au aruncat in fata trenului. Femeia a scris un bilet de adio: “Îmi pare rau…”
loading...
accident_feroviar_1_16801200

O mamă şi cei trei copii ai ei au fost loviţi mortal de tren lângă Bucureşti. Iniţial au apărut informaţii în presă potrivit cărora mai întâi a fost descoperită o minoră lovită de tren, iar ulterior, în spatele trenului, la 500-600 de metri, au fost găsite alte trei persoane decedate, o femeie și doi copii. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut în jurul orei 10:00 de o persoană care a văzut trupurile persoanelor decedate.

UPDATE: “Îmi pare rău, nu mai suportam suferința!”, a scris femeia în mesajul de adio, pe o foaie ruptă dintr-o agendă.

UPDATE: Se pare că femeia era însărcinată, iar ceilalţi trei copii ai ei aveau 2 ani, 5 ani şi 10 ani.

UPDATE: CFR Călători informează că azi, 17 august 2017, în jurul orei 09:20 trenul IR 1983 București – Constanța a lovit în zona Pasărea un grup de 4 persoane. Procuratura este la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. Circulația trenurilor în zonă este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative. De asemenea, în urma acestui incident tragic, trenurile spre/dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

accident_feroviar_1_16801200

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară – https://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie.

UPDATE: Anchetatorii ar fi găsit la fața locului un bilet de adio lăsat de acea femeie. Din această cauză, oamenii legii urmează pista crimei și a sinuciderii. Femeia a fost identificată. Ea ar fi încercat să scape de o anumită persoană. Persoana respectivă va fi dusă la audieri.

UPDATE: Trenul circula cu 160 de kilometri pe oră şi, potrivit declaraţiilor mecanicului, ar fi vorba de un act suicidal.

Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR, a declarat că accidentul s-a petrecut între localitățile Brănești și Pasărea, în câmp deschis, acolo unde trenul interregio Bucuresti – Constanța circula cu viteza de 160 de km la oră. Trenul circula fără oprire până la Constanța. Frânarea imediată ar fi fost imposibilă, e nevoie de 1 kilometru pentru a opri la această viteză, a spus reprezentanta CFR.

Trenul respectiv a fost oprit și staționează de două ore. Este o zonă greu accesibilă. Locomotiva nu a fost decuplată de vagoane, călătorii au aer condiționat.

accident-feroviar

O mamă şi cei trei copii ai ei au murit după ce au fost loviţi de tren

Alis Grasu, director Serviciu Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a declarat, însă, că, potrivit unor martori, este posibil ca două persoane să se afle sub tren.

La ora 9.27 s-a primit o solicitare prin serviciul 112. Era vorba de un accident feroviar la Halta Brăneşti. Nu s-a specificat nimic de numărul victimelor. A fost trimis un echipaj, a ajuns în 7 minute. A găsit două victime, un copil de aproximativ 10 ani decedat şi trupul unei femei. Din relatările celor de la faţa locului se pune problema a încă două victime aflate sub tren. S-a mai trimis un echipaj“, a declarat, la România TV, Alis Grasu, director serviciu Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului. De asemenea, polițiștii iau în calcul varianta ca cei patru să fi traversat linia ferată fără să se asigure.

Circulaţia feroviară pe magistrala 800 București-Constanța, la Halta Brăneşti, este oprită. Trenurile care circulă spre Constanţa vor înregistra întârzieri.

Autoritățile efectuează cercetări la faţa locului pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursa: romaniatv.net

loading...

Facebook Comments