CADAVRUL unui copil de 13 ANI a fost găsit măcelărit cu putin timp in urma… “Capul l-au gasit la… Dumnezeule!!!”

CADAVRUL unui copil de 13 ANI a fost găsit măcelărit cu putin timp in urma… “Capul l-au gasit la… Dumnezeule!!!”

- in SOCANT
510
Comentariile sunt închise pentru CADAVRUL unui copil de 13 ANI a fost găsit măcelărit cu putin timp in urma… “Capul l-au gasit la… Dumnezeule!!!”
crima

Mai mulţi săteni dintr-un sat din Olt au descoperit trupul decapitat al unui copil de 13 ani. Potrivit tatălui, băiatul plecase de acasă din urmă cu o zi, iar întreaga familie îl căuta îngrozită de ce ar fi putut să se întâmple.Descoperirea a fost făcută de un localnic, care a găsit în această dimineaţă trupul la marginea uliţei, la doar câteva sute de metri de ieşirea din sat.

Anchetatorii au descoperit în urma căutărilor capul cadavrului găsit marţi-dimineaţă pe un drum din Brastavăţu, la aproximativ 20-30 metri de trup.

„L-au găsit la câţiva metri depărtare, în vii, probabil vreun câine l-a dus acolo. Am înţeles că ar fi vorba de un băiat de aici de la noi, băiatul unui cetăţean de aici, dar nu prea stătea el pe acasă. Avea în jur de 17 ani, aşa. L-o fi omorât cineva, dar nu văd cine, nu era bogat, nu…, în sfârşit, nu ştim prea multe“, a declarat pentru Adevărul un cetăţean din comuna Brastavăţu.

sursa: b1.ro

loading...

Facebook Comments