Cutremurător! Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, profeţie înfricoşătoare despre România dupa atentatul din Londra

Cutremurător! Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, profeţie înfricoşătoare despre România dupa atentatul din Londra

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, razboi, SOCANT, SOCIAL
967
Comentariile sunt închise pentru Cutremurător! Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, profeţie înfricoşătoare despre România dupa atentatul din Londra
razboi

Maria Ghiorghiu a facut o noua profetie socanta despre ce urmeaza sa se intample in lume si in tara noastra. Clarvazatoarea a vorbit despre ce se va intampla in tara noastra, dar si despre viitorul lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte si intemnitat in Malaezia.

Baba Vanga despre MISIUNEA PLANETARĂ a României

“Am vazut padurile culcate la pamant”

“Teroristii au ajuns in Romania. Ei sunt in Transilvania. In Anglia vor mai fi atentate. Ar trebuie sa fie cod rosu la Londra. Am vazut padurile noastre culcate la pamant si pazite cu tancurile.

Am vazut copacii taiati si tancurile stateau de o parte si de alta. S-ar putea sa fie si razboi, dar nu e doar asta. Nu ne vor da voie sa le aparam.

As vrea sa rog pe cei care au puterea in Romania sa faca ceva in ultimul ceas sa il salveze pe Ionut Gologan. Poate a stiut ca avut droguri in bagaj, poate nu a stiut.

Dimineata la ora 6 si jumatate eram treaza si am auzit un glas care spunea asa: Ionut… Aud glasul lui Ionut si spunea asa: Vai, uite acum e noapte. Au apus stelele.  Ionut era cu un pulovar maro si blugi, noaptea s-a facut neagra ca abanosul. Ionut statea in genunchi, credeti-ma imi vine sa plang.

sursa: romaniatv.net

loading...

Facebook Comments