O jurnalista a fost injunghiata in gat de un barbat chiar in redactie! Motivul pentru care a recurs la acest gest este pur si simplu HALUCINANT!

O jurnalista a fost injunghiata in gat de un barbat chiar in redactie! Motivul pentru care a recurs la acest gest este pur si simplu HALUCINANT!

- in SOCANT
439
Comentariile sunt închise pentru O jurnalista a fost injunghiata in gat de un barbat chiar in redactie! Motivul pentru care a recurs la acest gest este pur si simplu HALUCINANT!
jurnalista rusa

O jurnalistă a postului de radio Ecoul Moscovei a fost înjunghiată în gât, chiar în redacţie, luni dimineaţă.

Jurnalista postului de radio „Ecoul Moscovei”, înjunghiată în gât, luni dimineaţă, când se afla în redacţie, a fost operată.

Femeia se află în comă indusă, la un spital din capitala Rusiei, dar, spun medicii, viaţa sa nu este în pericol. Agresorul se află în arest, iar poliţia a difuzat o întregistrare video, în care suspectul spune, că “a fost agresat sexual de jurnalistă” prin telepatie.

Iuri Titov, reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne: Poliţia a fost alertată că în clădirea unde se află redacţia postului de radio Ecoul Moscovei a pătruns un individ necunoscut, după ce a pulverizat spray iritant în faţa unui agent de securitate. Apoi a urcat la etajul 14, unde se află redacţia, şi a atacat-o pe jurnalista Tatiana Felgengauer, provocându-i răni în zona gâtului. Atacatorul a încercat să fugă, dar a fost imobilizat de agenţi de securitate şi predat poliţiei.

Ecoul Moscovei, primul post de radio liber, înfiinţat în 1990 înainte de căderea regimului sovietic, a fost cumparat de gigantul din domeniul gazelor naturale Gazprom la un an după venirea la putere a lui Vladimir Putin. Postul a reuşit, totuşi, să rămână principalul canal de radio care prezintă puncte de vedere independente, într-un peisaj mediatic vadit controlat.

Televiziunea de stat a acuzat recent Ecoul Moscovei că “lucrează cu Occidentul” şi “produce propaganda anti-rusească”. Jurnalistii au dezvăluit că au primit ameninţări cu moartea. Chiar luna trecută, o animatoare populară de la radio a fugit din Rusia, după ce mașina ei a fost incendiată.

Potrivit Ecoului Moscovei cel care a atacat-o pe Tatiana Felgengauer ar fi un anume Boris Grits, israelian.

Alexei Venediktov, editor-șef, Ecoul Moscovei: A înjunghiat-o în gât, pentru un realizator de radio gâtul este un instrument profesional. Avea un plan, a vizat-o în mod evident pe Tatiana, pentru că mai era o fată în aceeaşi încăpere. Nu ştim de ce a venit chiar în acel moment, pentru că Tatiana îşi terminase programul.

Poliţia rusă l-a descris pe suspect drept “un cetăţean străin, de 48 de ani, care ar fi avut o răfuială personală cu jurnalista”. A difuzat şi o presupusă înregistrare video de la interogatoriu, în care individul susţine, nici mai mult nici mai puţin, că femeia l-ar fi agresat sexual prin telepatie.

Anchetator: O cunoşteai pe Tatiana dinainte?
Suspect: O cunoşteam doar pe cale telepatică.
Anchetator: O cunoşteai din 2012?
Suspect: Da, comunicarea telepatică a început în 2012.
Anchetator: Ai rănit-o?
Suspect: Mă urmărea. Mă agresa sexual. În fiecare noapte mă urmărea prin comunicare telepatică.

Din fericire, viaţă femeii nu este în pericol. Atacatorul a fost prins de agenţii de pază ai postului care l-au predat poliţiei.

Ecoul Moscovei, primul post de radio liber, înfiinţat în 1990 înainte de căderea regimului sovietic, a fost cumpărat de gigantul din domeniul gazelor naturale Gazprom la un an după venirea la putere a lui Vladimir Putin.

Postul a reuşit totuşi să rămână principalul canal de radio care prezintă puncte de vedere independente, într-un peisaj mediatic vădit controlat. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments