Poliţistul suspect de pedofilie a mărturisit: “Doar i-am mângâiat şi i-am pupat, pentru că eu iubesc copiii”

Poliţistul suspect de pedofilie a mărturisit: “Doar i-am mângâiat şi i-am pupat, pentru că eu iubesc copiii”

- in SOCANT
499
Comentariile sunt închise pentru Poliţistul suspect de pedofilie a mărturisit: “Doar i-am mângâiat şi i-am pupat, pentru că eu iubesc copiii”
suspect pedofilie

45 de ani, din Măgurele, judeţul Ilfov. Divorţat. Doi copii: o fată de 22 de ani şi un băiat de 18 ani. Agent de poliţie, la Brigada Rutieră a Capitalei, din 2010. Angajat al Minsterului de Interne, din 1990. Trecut cu brio peste toate testele psihologice, pe care le-a făcut din trei în trei ani, aşa cum fac toţi poliţiştii. Pe scurt, acesta este Eugen Stan, pedofilul care a cutremurat prin faptele sale o ţară întreagă.

Stan a fost cel mai căutat om din Bucureşti, weekend-ul trecut, după ce, vineri, a agresat sexual doi fraţi, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 9 ani. Scena înfiorătoare, când Stan o sărută pe buze pe micuţă şi o pipăie, a fost înregistrată de camerele de luat vederi montate în lift şi în scara blocului. Imaginile i-au alertat pe poliţişti, dar şi pe oamenii obişnuiţi care au distribuit pe Internet imagini cu monstrul. Parcă intrase în pământ! Nimeni nu-l recunoştea pe individ. Totul până ieri dimineaţă, când Poliţia a făcut un anunţ năucitor: pedofilul e agent de poliţie la Brigada Rutieră a Capitalei!

Potrivit autorităţilor, Stan a lucrat din 1990 ca agent comunitar, apoi a intrat în Jandarmerie, la Unitatea Specială de Pază şi Protecţie. Mai exact, a fost în dispozitivul de pază al Parchetului General, unde, se pare, primea tot timpul calificative slabe din cauza comportamentului său neadecvat. În 2010, Stan a fost transferat la Brigada de Poliţie Rutieră. „Fără examene suplimentare. Aşa au fost transferaţi atunci în Poliţie aproximativ 3.000 de jandarmi. Poliţia avea deficit de personal, aşa că toţi cei care au optat să lucreze în Poliţie au fost acceptaţi fără vreo testare suplimentară. A lucrat ca şofer al lui Emanuel Rene Vornicu”, au explicat surse din poliţie, pentru sursazilei.ro.

În faţa poliţiştilor care l-au reţinut şi l-au anchetat ieri ore în şir, Eugen Stan şi-a recunoscut faptele: „Nu le-am făcut niciun rău (n.r. copiilor). Doar i-am mângâiat şi i-am pupat, pentru că eu iubesc copiii”.

„Îl aveam în atenţie încă de sâmbătă, după ce am fost sesizaţi de unii dintre colegii lui. Aveam nevoie de confirmări suplimentare, de asta am mai aşteptat până să-l ridicăm. Bănuim că a mai agresat şi alţi copii. Ar fi fost autorul unui incident similar cu acela din Drumul Taberei şi în 2012. În plus, în 2015, o femeie l-a acuzat că ar fi agresat-o, iar Stan a fost agresat, la rândul lui, de soţul acesteia”, au mai declarat surse din rândul anchetatorilor.

Până să divorţeze, Stan locuia în Măgurele, culmea, chiar în apropierea unei grădiniţe. În prezent, el locuieşte împreună cu iubita sa, asistentă medicală, în localitatea Cornetu, având, însă, închiriat şi în Bucureşti un apartament.

Surprins de camerele video în timpul agresiunii

  • Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, ieri, reţinerea pentru 24 de ore a lui Eugen Stan, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală. De asemenea, ei l-au dus, ieri seară, pe Stan la domiciliu pentru percheziţii.
  • Potrivit procurorilor, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din cartierul Ghencea (Sectorul 6), în  lift şi pe palierul etajului 8, Eugen Stan a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime unei fetiţe în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji  pe fratele acesteia, în vârstă de 9 ani.
  • Când au scăpat, copiii le-au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.
  • Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele zile, pentru căutarea lui Stan şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, surprinse de camerele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.
  • Duminică după-amiază, colegii lui Stan l-au denunţat pe acesta, după ce el le-a mărturisit fapta, iar, ieri dimineaţă, individul a fost predat poliţiştilor. Sursa: click.ro

agresor copii

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments