Poveste adevărată. Era întuneric şi a crezut că face dragoste cu SOŢIA, însă era cu altcineva în pat

Poveste adevărată. Era întuneric şi a crezut că face dragoste cu SOŢIA, însă era cu altcineva în pat

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, MONDEN, SOCANT
1157
Comentariile sunt închise pentru Poveste adevărată. Era întuneric şi a crezut că face dragoste cu SOŢIA, însă era cu altcineva în pat

Un bărbat din America spune că este victima unei neînţelegeri după ce a făcut sex, fără să vrea, cu sora geamănă a soţiei sale. Mai mult, el şi-a dat seama de greşeală numai după ce a atins sânii femeii, exact în momentul în care nevasta a intrat în camera de hotel.

Povestea a fost publicată pe site-ul Reddit, chiar de bărbatul care a avut parte de această întâmplare, cât se poate de reală. Cu toate acestea, el a spus că a schimbat numele persoanelor implicate, pentru a le proteja identitatea, potrivit Metro.

Utilizator “Not Thesis”, spune că a plecat în vacanţă cu soţia lui, în Las Vegas. Cei doi au fost însoţiţi de sora geamănă a acesteia, Jody. Într-o seară, din cauza unei beţii, el a crezut că face sex cu soţia lui, însă atunci când a  atins sânii femeii şi-ar fi dat seama că se culcase de fapt cu sora geamănă, deoarece aceasta era siliconată.

Chiar dacă sunt gemene, nu mă atrăgea deloc. Jody este o petrecăreaţă egoistă şi orgolioasă. Are implanturi cu silicon. Soţia mea este dulce, naturală, politicoasă şi altruistă. Era deja 2 dimineaţa când am decis să ne întoarcem în camera de hotel. Eram beţi.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că stăteam culcat pe burtă, în pat. Am îmbrăţişat-o şi i-am atins sănii. Am observat să sunt fermi şi aproape că nişte baloane. Chiar şi beat, am încremenit. Am realizat că tocmai mă culcasem cu sora soţiei mele. După câteva secunde s-a aprins lumina şi soţia mea ne-a văzut goi, în pat. A început să ţipe la amândoi. Jody s-a trezit şi a sărit din pat. Acum ne-am desparţit“, a declarat bărbatul.

Dacă este sau nu această poveste adevărată, nu a putut nimeni să confirme până acum.

loading...

Facebook Comments