S-a aflat motivul socant al criminalei de la metrou. Ce le-a declarat anchetatorilor

S-a aflat motivul socant al criminalei de la metrou. Ce le-a declarat anchetatorilor

- in SOCANT
913
Comentariile sunt închise pentru S-a aflat motivul socant al criminalei de la metrou. Ce le-a declarat anchetatorilor
magdalena serban crimaFOTO: wowbiz.ro

Magdalena Șerban, femeia care a comis crima îngrozitoare de la metrou, a atacat femei care aveau o înfățișare asemănătoare, reiese din ancheta Poliției.

Problemele psihice ale criminalei au făcut să avem parte de o crimă total ieșită din comun, spun psihiatrii. Cu toate acestea, în mintea dezorientată a femeii a existat, se pare, o logică bolnavă.

Anchetatorii au observat că cele două tinere atacate la metrou, dintre care doar una a avut norocul să scape, aveau trăsături asemănătoare. Magdalena Șerban a declarat, la audieri, că a fost exploatată în străinătate de o femeie din aceleași semnalmente, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Mama criminalei a dezvăluit că fiica ei a suferit traume adânci în perioada în care a muncit în străinătate, în Spania. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, iar în Spania şi acolo a păţit ceva groaznic. A păţit acolo ceva în Spania, o traumă, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară, nu a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. A stat patru luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid”, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucuresti au prezentat, miercuri, ce s-a întâmplat, pas cu pas, până la tragedia din stația de metroul Dristor, unde o femeie a fost împinsă în fața garniturii de metrou și a murit:

Primul moment semnificativ consemnat marți, în jurul orei 15:35. “În timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație;” au scris anchetatorii în raport.

Apoi, în jurul orei 19:54, “în timp ce se afla pe peronul stației Dristor 1, inculpata S.M. a impins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar în timp ce aceasta incerca să se agațe de marginea peronului, A LOVIT-O ÎN ZONA CAPULUI CU PICIORUL; urmare a acestor acțiuni victima a fost lovită de trenul ce intra in stație și a decedat ca urmare a leziunilor suferite. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments