Se întâmplă lângă Bucureşti, iar oamenii legii nu intervin! Un puşti de 15 ani violează în serie după un ritual bizar! Doamne fereste! Priviți ce le face săracelor fete:

Se întâmplă lângă Bucureşti, iar oamenii legii nu intervin! Un puşti de 15 ani violează în serie după un ritual bizar! Doamne fereste! Priviți ce le face săracelor fete:

- in SOCANT
992
Comentariile sunt închise pentru Se întâmplă lângă Bucureşti, iar oamenii legii nu intervin! Un puşti de 15 ani violează în serie după un ritual bizar! Doamne fereste! Priviți ce le face săracelor fete:
violator

Un copil violator în serie a băgat groaza în elevele dintr-o comună de lux de lângă Bucureşti. Este extrem de pervers şi nu are discernământ!

Un copil acuzat că ar fi violat cel puţin două eleve de vârsta lui a provocat panică în comuna Mogoşoaia. Când iese la vânătoare, acesta cară după el o pătură, pentru un plus de confort atunci când îşi siluieşte victimele. În plus, acesta are şi nişte fetişuri anormale pentru vârsta lui, mai ales că abia a împlinit 15 ani!

Poliţia din comuna Mogoşoaia are mari bătăi de cap din cauza unui copil în vârstă de 15 ani, acuzat că ar fi violat mai multe fete de vârsta lui. Mama uneia dintre victime a povestit, în exclusivitate pentru cancan.ro ce s-a întâmplat cu fiica ei, în vârstă de 14 ani.

Dezvăluirile femeii par aproape ireale, dacă ne gândim că protagonistul presupusului viol este un băiat de aceeaşi vârstă cu victima. Aceasta a povestit că, în urmă cu puţin timp, a suferit un şoc teribil când, din senin, cineva i-a arătat, pe internet, mai multe fotografii explicite, cu caracter pornografic, în care apărea fiica ei de 14 ani. Înnebunită, mama şi-a întrebat atunci copilul ce s-a întâmplat, iar fata şi-a deschis sufletul şi i-a mărturisit mamei totul, cu naivitatea specifică vârstei sale.

Cristina, căci aşa se numeşte presupusa victimă, a mărturisit că, la sfârşitul lui iunie, pe cans mama ei era plecată în Anglia, a mers la Buftea să facă nişte poze pentru diploma de absolvire a opt clase. Acolo, s-ar fi întâlnit cu un fost coleg de clasă, care era însoţit de un anume Costi P., un băiat de vârsta ei. Acesta a luat apoi numărul ei de telefon de la fostul coleg şi i-a dat întâlnire. Lucurile au decurs normal, iar Costi i-a propus Cristinei să mai iasă cu el. La a doua întâlnire, care a avut loc în miezul zilei, în jurul orei 13.00, acesta a adus cu el o pătură şi a invitat-o pe fată la o plimbare într-o zonă împădurită de pe malul lacului Mogoşoaia. După ce s-a asigurat că nu este nimeni prin preajmă, acesta a întins pătura după care şi-a apucat proaspăta prietenă de pantaloni.

În acest sens, Cristina spune că s-a zbătut, dar i-a fost teamă să strige după ajutor. Băiatul ar fi înjurat-o şi i-ar fi spus să stea liniştită dacă nu vrea să agraveze lucrurile. “Costi P. i-a spus fiicei mele că ştie ce are de făcut, mai ales că nu este prima. Deşi ea l-a rugat să o lase în pace, mai ales că era virgină, acesta a prins-o de mâini”, ne-a spus mama. Aceasta a adăugat că, în timp ce Cristina îl ruga să renunţe, violatorul i-a spus că, deoarece este “băiat bun”, “îi lasă chiloţii pe ea”, în realitate, un fetiş al autorului.

Ulterior, în timp ce fata se ştergea de sânge, Costi i-a făcut mai multe fotografii cu telefonul mobil, pe care le-a folosit mai apoi ca s-o şantajeze şi s-o oblige să întreţină, cu el, relaţii sexuale de bună voie. Pentru că aceasta a refuzat, băiatul a publicat imaginile pe internet.

Mama fetei şi-a luat copilul şi a mers direct la Postul de Poliţie Mogoşoaia. Aceasta susţine că presupusul agresor nu ar fi fost deranjat niciodată de autorităţi, cu toate că ar fi deosebit de periculos mai ales că a aflat că pe numele său mai există o plângere pentru viol. Potrivit unor surse judiciare, Costi P. nu are răspundere penală ca urmare a vârstei prea fragede. Cu toate acestea, Costi a publicat, pe un site de socializare, mai multe fotografii în care consumă alcool, bere şi chiar tărie, ca un om mare. Acesta ar face parte dintr-o familie dezorganizată şi se s-ar afla în abandon şcolar. sursa: cancan.ro

victima

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments