Şocant! O recepţioneră de hotel a fost violata în timpul serviciului

Şocant! O recepţioneră de hotel a fost violata în timpul serviciului

- in DE ACTUALITATE, SOCANT, SOCIAL
662
Comentariile sunt închise pentru Şocant! O recepţioneră de hotel a fost violata în timpul serviciului
loading...

O tânără de 23 de ani, angajată ca recepţioner la un hotel din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost violata în timpul serviciului de un bărbat care a pretins că vrea să se cazeze.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a ajuns la hotelul din centrul oraşului puţin după ora 4, de dimineaţă. În condiţiile în care uşa de acces era încuiată, a apelat numărul de telefon de pe anunţul de la intrare.

Imediat i-a răspuns recepţionera de serviciu, o tânără de 23 de ani, şi după ce bărbatul i-a spus că doreşte să se cazeze, recepţionera i-a deschis uşa şi i-a permis să intre.

În momentul în care angajata hotelului a intrat în camera recepţiei pentru a face formalităţile de cazare, turistul a pătruns după ea, a imobilizat-o, i-a dat pantalonii jos, şi după ce a forţat-o să întreţină un act sexual normal, a urmat unul oral, scrie monitorulsv.ro.

La scurt timp după agresiune, bărbatul a plecat şi a dispărut în noapte. Tânăra a sunat la Poliţie şi a anunţat agresiunea. Oamenii legii au demarat o serie de investigaţii, atât pe raza municipiului, cât şi în zonă.

loading...

Facebook Comments