ULTIMA ORA. Carmen Harra a avut dreptate? A murit azi intr-un cumplit accident rutier. Doliu in Romania! Prea tanar

ULTIMA ORA. Carmen Harra a avut dreptate? A murit azi intr-un cumplit accident rutier. Doliu in Romania! Prea tanar

- in SOCANT
1054
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORA. Carmen Harra a avut dreptate? A murit azi intr-un cumplit accident rutier. Doliu in Romania! Prea tanar
carmen harra1

O nouă tragedie loveşte lumea sportului românesc. Un campion european şi mondial la box a murit într-un cumplit accident rutier. Tudor conducea un autoturism în care mai erau alte şase persoane. Toţi au suferit leziuni grave în urma accidentului.

Georgian Tudor avea doar 22 de ani şi era campion european şi mondial la box. Prahoveanul era o tânără speranţă în lumea boxului, mulţi crezând că îi va călca pe urme lui Leonard Doroftei.

Din nefericire, a murit, joi seară, în urma unui accident rutier tragic, petrecut în localitatea prahoveană Cocorăştii Colţ. Antrenat de Titi ”Prosop” Tudor, Georgian Tudor a fost medaliat cu bronz la Europeanul de cadeţi de la Balaton, Ungaria, în anul 2011, pentru ca mai apoi, la Londra, un an mai târziu, să obţină aceeaşi medalie la Campionatul Mondial de juniori. Tudor, legitimat ultima oară la CSM Ploieşti renunţase, în anul 2015, la sportul cu mănuşi. În urma evenimentului, tânărul a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajele de urgenţă ajunse la faţa locului. Acesta a murit la scurtă vreme, la spital. Carmen Harra a vorbit despre această tragedie, în urmă cu o lună.

„Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra, pentru cancan.ro

georgian tudor

loading...

Facebook Comments