Un copilaș de numai 11 ani a fost violat de doi bărbaţi, cu acordul mamei. Ce cerea în schimb femeia. Descoperirea șocantă făcută de autorități – video

Un copilaș de numai 11 ani a fost violat de doi bărbaţi, cu acordul mamei. Ce cerea în schimb femeia. Descoperirea șocantă făcută de autorități – video

- in SOCANT
543
Comentariile sunt închise pentru Un copilaș de numai 11 ani a fost violat de doi bărbaţi, cu acordul mamei. Ce cerea în schimb femeia. Descoperirea șocantă făcută de autorități – video
copil abuzat

Un caz îngrozitor a avut loc într-o localitate din judetul Arad. Un copil de numai 11 ani a fost abuzat sexual în repetate rânduri de nişte indivizi, iar mama lui se pare că știa de toate aceste fapte oribile.

Mai mult de atat, anchetatorii au banuiala că femeia primea şi foloase materiale pentru a închide ochii la violurile îndurate de fiul ei.

Victima, un băieţel în vârstă de doar 11 anisori se pare că era abuzat continuu de doi ani de zile, de doi bărbaţi, de 21 şi respectiv 43 de ani, încă de pe vremea când avea 10 ani. Totul a iesit la suprafata după ce, cineva stia de grozaviile la care era supus baietelul a depus o reclamaţie la poliţie.

Doi indivizi sunt vizaţi de acuzaţii. Atât ei, cât şi mama copilului au fost reţinuţi şi au ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. Procurorii au cerut arestarea lor preventiva pentru viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului si corupere sexuală.

Potrivit stirileprotv.ro băiatul suspus abuzurilor locuieste in comuna arădeană Zădăreni, iar poliţiştii s-au autosesizat în urma informaţiilor obţinute despre acest caz.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments