Un tanar din judetul Suceava si-a bagat o sticla de suc in anus. Era deceptionat din dragoste si a facut gestul asta. A stat o saptamana cu ea in intestine pana cand…

Un tanar din judetul Suceava si-a bagat o sticla de suc in anus. Era deceptionat din dragoste si a facut gestul asta. A stat o saptamana cu ea in intestine pana cand…

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, SOCANT, SOCIAL
849
Comentariile sunt închise pentru Un tanar din judetul Suceava si-a bagat o sticla de suc in anus. Era deceptionat din dragoste si a facut gestul asta. A stat o saptamana cu ea in intestine pana cand…
anus operatie

Un tanar de 29 de ani din zona Bazinului Dornelor, judetul Suceava, a stat timp de o saptamana cu o sticla de suc in anus dupa ce s-a certat cu iubita lui.

Barbatul s-a porezentat la Spitalul din Vatra Dornei cu dureri insuportabile in zona abdominala, dar nu a vrut sa le spuna medicilor ce a facut. In urma investigatiilor medicale, medicii de aici au stabilit ca pacientul ar avea apendicita acuta si l-au trimis la Suceava pentru a fi operat.

Abia aici medicii si-au dat seama ca barbatul are o sticla de suc de 330 de mililitri in intestinul gros. Cel care si-a dat seama a fost chirurgul Octavian Diaconu. “Initial am crezut ca este vorba de o tumora abdominala si l-am trimis la computerul tomograf.

M-au sunat si mi-au spus ca are o sticla in rect si peritonita, aceasta din urma fiind provocata de ocluzia intestinala, avand in vedere ca materiile fecale nu au putut fi eliminate. S-a intervenit chirurgical, a fost extras corpul strain, pacientul fiind in prezent in afara oricarui pericol iminent, dar totusi urmatoarele zile sunt critice, existand posibilitatea sa apara complicatii si chiar nevoia unei alte interventii chirurgicale”, a declarat medicul chirurg Octavian Diaconu.

Dupa operatie, dorneanul s-a confesat medicilor si le-a spus ca s-a certat cu iubita lui si, pe fondul suprararii si al consumului de alcool, si-a introdus o sticla de suc in fund. Barbatul urmeaza sa isi mai petreaca cateva zile in spital si apoi va fi trimis acasa.

sursa: stirilekanald.ro

loading...

Facebook Comments