Atac sangeros in centrul Constantei. Motivul pentru care angajatul unui magazin a fost injunghiat de un client. VIDEO

Atac sangeros in centrul Constantei. Motivul pentru care angajatul unui magazin a fost injunghiat de un client. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCIAL
787
Comentariile sunt închise pentru Atac sangeros in centrul Constantei. Motivul pentru care angajatul unui magazin a fost injunghiat de un client. VIDEO

Scenele sangeroase au avut loc in plina zi, in fata unui magazin de pe bulevardul Tomis, din Constanta, informeaza stirileprotv.ro

Un tanar de 18 ani nemultumit de produsul pe care l-a cumparat a revenit ca sa isi ceara banii inapoi, dar cand a vazut ca vanzatoarea ii refuza cererea a devenit extrem de nervos. In apararea vanzatoarei a sarit un coleg care insa s-a trezit injunghiat cu un cutit.

Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale magazinului.

Atacatorul este surprins ca vine si cumpara de la magazin un recipient cu gaz, iar cateva minute mai tarziu revine si cere returnarea banilor. Intre vanzatoare si tanar incepe un scandal, iar un alt angajat al magazinului iese afara in incercarea de a-l calma pe tanar.

Intre cei doi incepe o bataie cu pumni si picioarele, moment in care angajatul este injunghiat de baiatul de 18 ani.

Intre timp la fata locului a ajuns si mai multi agenti de paza care au reusit sa-l imobilizeze pe atacator. Alaturi de angajatul injunghiat, atacatorul a ajuns si el la spital. Potrivit politistilor, tanarul este cercetat in stare de libertate pentru loviri si alte violente.

loading...

Facebook Comments