Atac terorist în Bruxelles. Teroristul a atacat in plina strada mai multi militari cu o maceta. Agresorul a strigat “Allah Akbar”

Atac terorist în Bruxelles. Teroristul a atacat in plina strada mai multi militari cu o maceta. Agresorul a strigat “Allah Akbar”

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCIAL
433
Comentariile sunt închise pentru Atac terorist în Bruxelles. Teroristul a atacat in plina strada mai multi militari cu o maceta. Agresorul a strigat “Allah Akbar”

Un bărbat înarmat cu un cuţit sau o macetă a atacat doi militari, în centrul Bruxelles-ului, a anunţat vineri seară poliţia Bruxelles-Capitale-Ixelles. Bărbatul a fost neutralizat în jurul orei locale 20.15 (21.15 ora României), pe bulevardul Emile Jacqmain.

Agresorul a fost dus la spital, a anunţat Parchetul din Bruxelles, în timp ce forţele de ordine au instalat un perimetru important de securitate.

Atacatorul, în vârstă de 30 de ani, de origine somaleză, a murit după ce a fost dus la spital. Cei doi militari atacaţi cu un cuţit de către bărbat nu au fost grav răniţi – unul dintre ei a fost rănit la faţă, iar celălalt la o mână. Procurorii au anunţat că incidentul este tratat drept atac terorist, potrivit Reuters.

atac bruxell1

Potrivit unui martor care lucrează la un restaurant aflat chiar vis-a-vis de trotuarul unde a avut loc atacul, agresorul a strigat “Allah Akbar” (Allah este mare), înainte de a încerca să ucidă militarii. Unul dintre cei doi militari atacaţi ar fi fost rănit la faţă, iar al doilea la mână, însă ambele răni sunt uşoare. Oamenii legii au ripostat deschizând focul.

sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments