Ce COȘMAR sunt OBLIGATE să îndure fetele virgine din Malawi

Ce COȘMAR sunt OBLIGATE să îndure fetele virgine din Malawi

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, SOCANT, SOCIAL
1373
Comentariile sunt închise pentru Ce COȘMAR sunt OBLIGATE să îndure fetele virgine din Malawi
test de virginitate

Unele culturi au păstrat tradiţii străvechi şi în materie de sex. Un exemplu este cel al fetelor din Malawi, o ţară din sud-estul Africii, care sunt iniţiate de la o vârstă fragedă de un bărbat în vârstă.

Dacă pentru societăţile civilizate sexul nu mai este un subiect tabu, câteva comunităţi din diferite zone ale globului păstrează încă ritualuri care şochează.

Un astfel de loc e Malawi, o ţară din sud-estul Africii, unde s-a păstrat un ritual sexual numit „kusasa fumbi” prin care fetele îşi pierd virginitatea cu un bărbat plătit de familie. 4 sau 7 dolari e plata, potrivit unui reportaj făcut de BBC cu un astfel de bărbat.

În cazul în care refuză s-a înrădăcinat ideea că fetele se vor îmbolnăvi şi vor atrage ghinionul adupra familiei şi satului în care locuiesc.

În zone din Malawi, băieţii şi fetele sunt duşi în tabere separate unde adulţii le arată poziţii sexuale işi li se spune să scape de elipsa de experienţă făcând sex, dar nu li se vorbeşte despre mijloace de contracepţie, boli venerice sau sarcini nedorite.

Astfel s-a întâmplat în cazul lui Grace, o tânără de 18 ani acum, care a povestit, în 2014 – când avea 15 ani – reporterilor CNN că era încântată că va merge într-o tabără cu prietenele ei, neştiind, de fapt, în ce consta acea tabără. Acolo femei în vârstă i-au explicat poziţii sexuale şi au îndemant-o să treacă prin ritualul kusasa fumbi şi să devină femeie.

I-au spus că dacă va refuze se va alege cu boli de piele. „Poţi rămâne însărcinată, te poţi îmbolnăvi de HIV, nu e deloc bine”, le spunea fata jurnaliştilor de la CNN. Ea a refuzat să treacă printr-un astfel de ritual. Cel care le iniţiază pe fete e un bărbat numit de comunitate „hyena”. Ritualul constă în chemarea acestui bărbat – e plătit cu o sumă de la 4 la 7 dolari, conform BBC – care face sex timp de trei zile. „Multe dintre cele cu care m-am culcat sunt fete care merg la şcoală. Unele au 12-13 ani, dar le prefer pe cele mai în vârstă”, le-a declarat, în iulie 2016, Eric Aniva jurnaliştilor de la BCB.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments