„Creierul” jocului Balena Albastră a fost arestat. Bolnavul psihic avea motive și obiective șocante

„Creierul” jocului Balena Albastră a fost arestat. Bolnavul psihic avea motive și obiective șocante

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, NEWS, SOCANT, SOCIAL
621
Comentariile sunt închise pentru „Creierul” jocului Balena Albastră a fost arestat. Bolnavul psihic avea motive și obiective șocante
Ilya Sidorov

Poliţia a arestat un bărbat care era suspectat că s-ar fi aflat în spatele jocului care îi determina pe tineri să se sinucidă, Balena Albastră.

Suspectul reţinut de poliţie este responsabil pentru 31 de morţi, toate aflându-se în directă legătură cu sinistrul joc Balena Albastră.

Poștașul Ilya Sidorov, în vârstă de 26 de ani, le-a spus anchetatorilor că a elaborat un joc online care implică 50 de sarcini și care s-ar încheia cu sinuciderea celui în cauză.

Cea mai recentă victimă a lui Ilya Sidorov este o fată de 13 ani din Yetkul, care a fost provocată de Sidorov să se sinucidă.

Din fericire, mama vitregă a tinerei a sesizat schimbarea prin care trecea adolescenta și a cerut imediat ajutorul poliției pentru a-i monitoriza conversațiile cu Sidorov. Astfel s-a evitat o nouă tragedie.

Un alt administrator al jocului, pe nume Philipp Budeikin, a fost arestat. Philipp avea doar 21 de ani şi a fost acuzat pentru că ar fi îndemnat cel puţin 16 elevi să se sinucidă.

Philipp Budeikin le-a spus anchetatorilor că victimele erau „reziduuri umane” și că începuse un proces de „curățare a societății”, scrie antena3.ro.

sursa: evz.ro

loading...

Facebook Comments