Cum iti dai seama daca esti GAY? Citeste si… PRIVESTE-TI DEGETELE. FOTO

Cum iti dai seama daca esti GAY? Citeste si… PRIVESTE-TI DEGETELE. FOTO

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL, STIINTA, UTILE
1289
Comentariile sunt închise pentru Cum iti dai seama daca esti GAY? Citeste si… PRIVESTE-TI DEGETELE. FOTO

Cum iti dai seama daca esti GAY? O intrebare din seria intrebarilor TABU, pe care unii barbati mai tineri sau mai in varsta, se simt incomod sa o adreseze prietenilor, parintilor, medicului sau psihologului. O astfel de intrebare pune si un tanar, care prefera, din motive lesne de inteles, sa ramana anonim.

VEZI JOS FOTO SI AFLA DACA ESTI GAY

Ca de-obicei, cum apar întrebări legate de ţigani sau homosexualitate, cum apar toţi optimiştii care se grăbesc la insulte. Dacă s-ar grăbi şi la citit şi documentat cu aceiaşi îndârjire, am avea o lume mai bună.

Nu vom da alt raspuns, decat cel gasit intr-o carte despre orientările sexuale, carte scrisă de un autor scandinav. Potrivit acestuia, există 7 grade ale sexualităţii, gradele extreme (1 şi 7) fiind atinse de maxim 2% din populaţia planetei, restul dintre noi oscilând între 2 şi 6.

Ei bine, gradul 1 reprezintă homosexualitatea în totalitate, gradul 4 bisexualiatatea şi gradul 7 heterosexualitatea.

Gradele 2 şi 3 însemnând mai degrabă gay dar apar gânduri şi chiar experienţe sporadice cu persoane de sex opus; respectiv gradele 5 şi 6 însemnând mai degrabă heterosexual dar apar gânduri şi unele experienţe sporadice cu persoane de acelaşi sex.

Trecând peste teorie, nu există o reţetă clară prin care să-ţi dai seama în ce grad de sexualitate te încadrezi.

Se poate întâmpla des să te simţi atras uneori de bărbaţi dar totuşi cel mai bine să te simţi cu o femeie iar asta să-ţi creeze o falsă impresie a bisexualităţii, în realitate fiind doar gradul 5 al identităţii sexuale (mai degrabă heterosexual dar cu unele experienţe cu persoane de acelaşi sex).

E greu de dat seama ce orientare sexuală ai mai devreme de 20 de ani. Foarte greu. După 20 de ani, însă, îţi cam dai seama când e vorba de iubire şi când e vorba de atracţie fizică.

Ei bine, atunci când vei fi simţit iubire pentru un bărbat, tu ca bărbat, înseamnă că eşti homosexual. Dacă ulterior, pe parcursul vieţii, vei simţi acelaşi lucru şi pentru o femeie, e destul de clar că eşti bisexual. Pe de altă parte, există oameni care iubesc femeile dar sexual vorbind se simt foarte bine cu bărbaţi.

si un alt punct de vedere, de data asta grafic reprezentat:

gayy

loading...

Facebook Comments