Cum și-au vândut românii țara în 27 de ani? Cât de proști să fim, ca NAȚIE?

Cum și-au vândut românii țara în 27 de ani? Cât de proști să fim, ca NAȚIE?

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, ISTORIE, POLITICA, SOCIAL
860
Comentariile sunt închise pentru Cum și-au vândut românii țara în 27 de ani? Cât de proști să fim, ca NAȚIE?

Mulți dintre cei trecuți de 35 de ani își amintesc ce strigau oamenii la „revoluție” NU NE VINDEM TARA! După 27 de ani am ajuns datori vânduți străinilor și le ascultăm ordinele ca si cum ar fi stăpânii acestei tari.

Iată cum o publicație prezintă prin ce a trecut România de la Revoluție și până în prezent!

„In ’89 poporul l-a votat pe Iliescu, cu toate ca acesta promisese ca nu va candida alături de FSN, acel Front al Salvarii Nationale care a preluat puterea in Romania după fuga lui Ceausescu si asasinarea lui. Motivul? Poporul striga „nu ne vindem tara”, iar candidații la președinție care veniseră din Occident in tara erau intampinati cu „dulci” cuvinte de ospitalitate …

Poporul roman știa atunci si ce înseamnă sa isi apere glia de invadatorii străini. Cu câteva luni in urma, in momentele de răscruce pentru Romania din timpul loviturii de stat, generalul Gusa oprise trupele sovietice din a intra in tara atunci când acestea ne-au oferit „ajutorul” la solicitarea generalului Militaru, noul sef al Armatei, agent sovietic dovedit. Gușă le-a spus soldaților să moara pe brazda si sa nu permită nimănui sa treacă granița.

Dupa 27 de ani poporul nu numai ca a uitat ce striga in 1989 dar s-a si rasucit la 180 de grade…

  • romanii au ales un minoritar in fruntea statului; după ce acum 27 de ani ii înjurau si scuipau pe Ratiu si Campeanu, pe motiv ca nu sunt cu adevărat romani si ca se occidentalizaseră prea mult, acum au ajuns sa voteze un etnic neamț …
  • romanii au vândut tara străinilor; pamanturile sunt ale străinilor, apa ne este îmbuteliată si vânduta de către străini in supermarketurile străinilor, romanii lucrează pentru străini in tara lor, produsele romanești autentice iau drumul exportului pentru a se întoarce in tara cu valoare adăugată si pentru a fi cumpărate de către romani pe bani foarte mulți si pentru profitul străinilor.
  • romanii au permis trupelor militare străine sa pătrundă in Romania; daca la „revolutie” generalii patrioți au oprit trupele străine sa patrunda in tara si sa ne ofere „ajutorul”, la 27 de ani de la acel moment tara este cotropita militar de trupe straine care „ne ofera asistenta” si „ne apara”. Realitatea? Tara este cotropita militar si economic, iar Romania a devenit o țintă pentru dușmanii invadatorilor noștri. Cat de perfect!!!

Cat de prosti sa fim, ca natiune?

Daca am vandut tara strainilor in nici 27 de ani, cu sinceritate, suntem foarte prosti. Bubuim de prostie. Nu numai ca am vandut-o corporatiilor straine, dar mai iesim si pe strazi sa ne demonstram prostia si sa luam apararea strainilor…”

Citește mai mult la: stiri-extreme.ro

loading...

Facebook Comments