Denisa și-a făcut testamentul! Cum a împărțit averea? Mama și iubitul ei nu primesc nimic

Denisa și-a făcut testamentul! Cum a împărțit averea? Mama și iubitul ei nu primesc nimic

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, NEWS, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
963
Comentariile sunt închise pentru Denisa și-a făcut testamentul! Cum a împărțit averea? Mama și iubitul ei nu primesc nimic
denisa manelista

Denisa Răducu pare să se pregătească pentru ce e mai rău. Iar asta, culmea, deși, de câteva zile încoace, pare să se simtă mai bine, iar cei din jurul ei au redevenit optimiști în ceea ce privește viitorul ei, în ciuda faptului că suferă de o boală considerată incurabilă.

denisa-manelista-grav-bolnava-6

După ce s-a gândit săptămâni bune la ce se vas întâmpla cu averea pe care a strâns-o de-a lungul puținilor ei ani, Denisa Răducu a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, după ce a făcut o plimbare alături de toți membrii familiei sale, prin parc, i-a strâns pe cei apropiați în jurul ei și le-a comunicat ce vrea să facă cu bunurile sale lumești.

Și, spun sursele noastre, Denisa a avut o singură pretenție: ca tot ce are să ajungă pe numele surorii sale. ”Vrea să o ajute și pe ea, și pe nepoții ei”, ne-a spus sursa citată. Astfel, Denisa le-a explicat rudelor sale că apartamentul și tot ce mai are, fie ele bijuterii, fie conturi în bancă, nu le vor fi lor necesare, ei având deja o stare financiară acceptabilă, pe când surorii sale lucrurile cu pricina îi vor fi mai mult decât utile, având de crescut și copii.

Eu cu sora mea vorbesc zilnic. Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine. Nu este nevoie să fac public lucrul ăsta. Ea ştie foarte bine că o iubesc, că sunt alături de ea şi împreună o să luptăm, o să fiu alături de ea şi o să treacă peste tot. Nu e nevoie să fac public absolut nimic legat de sora mea”, a declarat sora Denisei Răducu la Antena Stars.

sursa: spynews.ro

loading...

Facebook Comments