Europa va fi ULUITĂ! Duminică, în Piața Victoriei, va avea loc un EVENIMENT epocal

Europa va fi ULUITĂ! Duminică, în Piața Victoriei, va avea loc un EVENIMENT epocal

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, POLITICA, SOCIAL
882
Comentariile sunt închise pentru Europa va fi ULUITĂ! Duminică, în Piața Victoriei, va avea loc un EVENIMENT epocal

După ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piața Victoriei au format un tricolor uriaș cu care au impresionat o lume întreagă, grupul de Facebook „Corupția ucide” vrea să creeze, tot din hârtii luminate, drapelul Uniunii Europene.
„Continuam in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine! Romania NU este divizata, ROMANIA ESTE UNITA!

Duminica aceasta, cream impreuna cel mai mare steag al Uniunii Europene.

Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului, a spus intr-un mod indirect ca ar fi mai bine sa iesim din UE

Teodor Melescanu face intalniri pe ascuns cu Ambasadorul Rusiei

Nu stim exact ce directie isi doresc ei pentru Romania, dar noi, cei care o sa iesim duminica in Piata Victoriei, dorim sa transmitem un mesaj clar pentru Europa.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: Foaie ALBASTRA + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi albastre pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul cu steagul UE.

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poze colorate intr-una din culorile de pe steag).

!!!! NU UITATI DE ILUMINAREA FOILOR IN TIMPUL EVENIMENTULUI DE LA O DISTANTA DE APROXIMATIV 10-20 CM !!!!”, se arată pe pagina evenimentului.

Sursa digi 24

loading...

Facebook Comments