Gorj: Un profesor din Cărbuneşti, arestat la domiciliu pentru că a abuzat o elevă de 12 ani

Gorj: Un profesor din Cărbuneşti, arestat la domiciliu pentru că a abuzat o elevă de 12 ani

- in LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
938
Comentariile sunt închise pentru Gorj: Un profesor din Cărbuneşti, arestat la domiciliu pentru că a abuzat o elevă de 12 ani

Un profesor de Colegiu Naţional „Tudor Arghezi“, din Târgu-Cărbuneşti, este acuzat ca a facut sex cu o elevă, în vârstă de 12 ani, într-o scara de bloc, din localitate.

Cosmin Oproiu are 34 de ani şi profesor de economie și educație antreprenorială. Laurenţiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a declarat că anchetatorii au solicitat ieri arestarea preventivă a inculpatului, însă judecătorii au decis arestarea la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Scenele de sex dintre profesor şi eleva de 12 ani ar fi fost înregistrate de camerele de supraveghere dintr-o scară de bloc din Târgu-Cărbuneşti. Imaginile au ajuns în posesia preşedintelui de asociaţie de proprietari, care este poliţist.

Astfel, oamenii legii au intrat pe fir. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj susţin că, până în prezent, la instituţie nu a fost depusă vreo plângere împotriva profesorului din Târgu-Cărbuneşti.

sursa: gds.ro

loading...

Facebook Comments