O femeie paralizată își vedea soțul cum se furișa în garaj în fiecare noapte. Până la urmă nu a mai rezistat și a decis să îl urmărească. Ce făcea noapte de noapte pe la spatele ei: FOTO + VIDEO

O femeie paralizată își vedea soțul cum se furișa în garaj în fiecare noapte. Până la urmă nu a mai rezistat și a decis să îl urmărească. Ce făcea noapte de noapte pe la spatele ei: FOTO + VIDEO

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL
2135
Comentariile sunt închise pentru O femeie paralizată își vedea soțul cum se furișa în garaj în fiecare noapte. Până la urmă nu a mai rezistat și a decis să îl urmărească. Ce făcea noapte de noapte pe la spatele ei: FOTO + VIDEO

Brad și Liz aveau tot ce își puteau dori și chiar și înainte de a se căsători știau că viața lor împreună avea să fie minunată. Aveau aceleași visuri, aceleași principii și aceleași scopuri în viață. Din păcate, cu trei luni înainte să pășească spre altar, s-a întâmplat ceva ce avea să le schimbe viețile pentru totdeauna.

Brad și Liz erau împreună cu cei 3 fii ai lor în mașină când cauciucul stâng din față a explodat. Au pierdut controlul mașinii, iar aceasta a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. Din fericire, cei trei copii au scăpat doar cu niște zgârieturi, iar Brad cu un picior rupt. Pentru Liz, în schimb, situația era devastatoare: și-a rupt spatele și a rămas paralizată de la talie în jos.

Brad, care era veteran de război, a mai văzut accidente îngrozitoare, dar nu era pregătit să-și vadă propria soție atât de grav rănită. Pentru Liz, de altfel o femeie puternică, tranziția către noua ei viață în scaun cu rotile a fost extrem de dificilă, mai ales pentru că una dintre marile pasiuni ale familiei era să meargă în excursii pe jos.

Brad nu a vrut ca ea să se simtă lăsată în urmă și să nu mai poată să își urmeze pasiunea așa că a pus la cale un plan care să o ajute din nou să exploreze și terenurile cele mai accidentate. Timp de trei luni s-a închis în garaj, a încercat și a dat greș, dar în cele din urmă perseverența lui a dat roade. A construit un cărucior asemănător unui tanc, care putea merge pe orice teren.

În cele din urmă, Liz a intrat în garaj și a văzut marea surpriză pe care soțul ei i-o pregătise. A fost extrem de încântată și impresionată.

După ce a văzut cât de util este acest scaun-tanc pentru soția sa, Brad a început să fabrice aceste mașinării și pentru soldații răniți pe câmpul de luptă!

Ce om cu suflet mare! Povestea lui merită aflată de toată lumea. Nu vă costă nimic să dați acest exemplu de iubire mai departe!

sursa: mb.ntd.tv

loading...

Facebook Comments