Îl va graţia Klaus Iohannis pe Gregorian Bivolaru?

Îl va graţia Klaus Iohannis pe Gregorian Bivolaru?

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MONDEN, NEWS, POLITICA, SOCANT, SOCIAL
731
Comentariile sunt închise pentru Îl va graţia Klaus Iohannis pe Gregorian Bivolaru?
gregorian bivolaru

Cine solicită graţierea liderului MISA! Liderul spiritual al MISA şi idolul yoghinilor, Gregorian Bivolaru, ar putea fi graţiat de preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele României a primit o scrisoare prin care i se solicită graţierea lui Bivolaru, care are de executat şase ani de închisoare pentru relaţii sexuale cu o minoră. Legal, condamnatul trebuie să solicite graţierea, şi de abia atunci se pot demara procedurile de analiză la nivelul Administraţiei Prezidenţiale,scrie cancan.ro.

Semnatarul scrisorii adresate lui Klaus Iohannis este profesorul Gabriel Andreescu, fondatorul organizaţiei APADOR-CH, arată MISA într-un comunicat, în care redă mesajul adresat Preşedintelui.

«Excelenţei Sale, Domnul Klaus Iohannis Preşedintele României

Apel la graţierea lui Gregorian Bivolaru

Stimate Domnule Preşedinte,

Vă scriu această scrisoare pentru a vă solicita graţierea lui Gregorian Bivolaru, cetăţean român condamnat de către ÎCCJ, în anul 2013, la 6 ani închisoare, având azil politic în Suedia, reţinut în luna februarie a.c. în Franţa, adus în România conform hotărârii de extrădare a judecătorilor francezi din 13 iulie 2016. Decizia luată de ÎCCJ într-o şedinţă-spectacol a încălcat cerinţe de corectitudine elementare şi contrazice faptul că la data declaratei infracţiuni: „relaţie sexuală cu o minoră”, aceasta avea 17 ani, vârstă de consimţământ, şi nega să fi avut o astfel de relaţie. În anul 2015, Tribunalul Bucureşti a stabilit că interceptările folosite în proces au fost ilegale.

Vă adresez această cerere întrucât Gregorian Bivolaru şi adepţii din Mişcarea înfiinţată de el, MISA, sunt victimele unei ample conspiraţii implicând agenţi publici şi instituţii. Acţiunea represivă împotriva lui Gregorian Bivolaru a început în anii comunismului, când a fost arestat, torturat, trimis într-un spital psihiatric pentru că promova yoga. Caracterul de poliţie politică a acestor acte a fost recunoscut de Tribunalul Bucureşti în anul 2011. Reprimarea lui şi a adepţilor a fost continuată după anul 1990 şi a luat forme extreme – incluzând asalturi ale trupelor de jandarmi însoţite de procurori şi ofiţeri SRI, declarate în anul 2015 de Curtea de Apel din Cluj drept „barbare”, bazate pe acuzaţii „absurde”. Chiar arestarea lui Gregorian Bivolaru în Franţa s-a făcut prin falsificarea de către Poliţia Română a condamnării sale. „Relaţia sexuală cu o minoră” a fost transformată, pentru mobilizarea autorităţilor internaţionale, în „exploatare sexuală a minorilor şi pornografie infantilă”.

loading...

Facebook Comments