Imagini COPLEŞITOARE de la inmormantarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea

Imagini COPLEŞITOARE de la inmormantarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea

- in DE ACTUALITATE, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
845
Comentariile sunt închise pentru Imagini COPLEŞITOARE de la inmormantarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea
loading...
inmormantarea

A plouat trist sâmbătă după-amiază la Oradea, unde peste 500 de oameni au participat la inmormantarea Daliei Duca, tânăra împuşcată în cap de fostul iubit. Au fost imagini copleşitoare cu mama acesteia, zdrobită de durere! Prieteni, dar şi necunoscuţi au venit să o conducă pe ultimul drum pe cea care a căzut victima geloziei unui asasin!

Un sobor de şase preoţi au ţinut slujba de înmormântare a tinerei care a plătit cu viaţa dorinţa de a se despărţii de Adrian Hladii, un interlop orădean care a venit special din Italia, unde locuia cu familia, pentru a se răzbuna.

Individul executat-o, practic, cu două gloanţe, doar pentru că Dalia, mai tânără cu aproape 14 ani decât el, nu mai vroia să îi fie iubită. Mama fetei era pur şi simplu în transă lângă sicriu, în vreme ce tatăl a asista împietrit la slujbă.

Prietenii au plâns în hohote şi toţi sunt şocaţi de dispariţia Daliei.

Dalia Duca a fost asasinată de Adrian Hladii după ce acesta o răpise de pe stradă, ziua în amiaza mare.

Înainte de a lua fata cu forţa de pe stradă, criminalul ar fi împuşcat un bărbat despre care a crezut că e iubitul acesteia. Stupoare însă: era doar un zugrav care trebuia să renoveze casa fetei.

Asasinul a fost incoltit de politie si s-a sinucis, aruncandu-se de la etaj.
loading...

Facebook Comments