Intraţi în case, că vin ruşii!

Intraţi în case, că vin ruşii!

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, SOCIAL
753
Comentariile sunt închise pentru Intraţi în case, că vin ruşii!

Staţi cuminţi, zice Dragnea, n-o mai ardeţi revoluţionar prin Pieţe, că profită ruşii.

Odată vin peste noi – ruşii dintr-o parte, ungurii din alta – şi dezmembrarea ţărişoarei e gata. Cine sare, vrea scindare! Cine demonstrează împotriva Guvernului de bine, face jocul oficinelor străine!

Până una-alta, joi Putin a năvălit peste Orban. E aşteptat şi Trump la Budapesta, ca să-i înmâneze premierului Viktor Orban certificatul de lider regional.

Noi, care n-avem politică externă, n-avem diplomaţie, putem sta liniştiţi. Nici cotropitorii nu ne bagă în seamă.

Nici o şansă să dea ruşii pe-aici în următorul cincinal. Îi ţin americanii ocupaţi. Trump nu face politică, face business global. Are trei duşmani: Iranul (că prea se scaldă în petrol, în plus se tot strâmbă la Netanyahu şi-i încurcă pe partenerii saudiţi), Germania (322 miliarde excedent comericial în relaţiile cu Statele Unite, mai mare cu 49 ca al chinezilor, nu e de iertat) şi China.

Ocupă Viktor Orban Transilvania, în timp ce românii, neatenţi, sunt ocupaţi cu protestele? Transilvania e dată la hectar. Orban desenează cu Putin harta energetică a zonei, pe care nu vom figura. Îi ţine pe ruşi, la ordinul lui Trump, departe de germani. Dictatoraşul de la Budapeste nu-şi vede capul de treabă.

României i-a mai rămas o singură speranţă: oamenii care o veghează, de o săptămână, în frig.

sursa: gandul.info

loading...

Facebook Comments