„Jos cu Iohannis, tradator de tara”. Contramanifestatie PSD, cateva zeci de pensionari protesteaza in fata Palatului Cotroceni – Video

„Jos cu Iohannis, tradator de tara”. Contramanifestatie PSD, cateva zeci de pensionari protesteaza in fata Palatului Cotroceni – Video

- in DE ACTUALITATE, POLITICA, SOCIAL
748
Comentariile sunt închise pentru „Jos cu Iohannis, tradator de tara”. Contramanifestatie PSD, cateva zeci de pensionari protesteaza in fata Palatului Cotroceni – Video

Cateva zeci de pensionari protesteaza, duminica la pranz, in fata Palatului Cotroceni. Acestia cer demisia presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca a „tradat” tara.

In jur de 40 de pensionari scandeaza „Demisia”. Ei sustin ca presedintele Iohannis s-ar afla in spatele protestelor ample din ultimele zile, care ar urmari daramarea Guvernului Grindeanu.

Sambata si duminica a circulat pe Facebook, in discutiile private, un mesaj de mobilizare a membrilor si simpatizantilor PSD la un miting in fata Palatului Cotroceni. „Buna seara! Maine la ora 15.00 grupul de ‘nebuni’ piata Universitatii 2012 ne intalnim la ora 15.00 la Cotroceni. Ne vom duce ca pe vremea lui Basescu fara autorizatie, acolo jos la intrarea principala! Daca tu nu ai sa poti veni, anunta pe cine crezi ca poate veni!”, este mesajul PSD, care a fost postat public de jurnalistul Andi Topala.

UPDATE Dragnea sustine ca PSD nu organizeaza, duminica, nicio manifestatie publica. „Partidul Social Democrat nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica. Mesajele de mobilizare aparute pe retelele de socializare nu sunt din partea PSD”, scrie Dragnea pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu a militat, pe pagina ei de Facebook, pentru ca PSD sa organizeze o contramanifestatie. „Ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi! Cred ca trebuie sa iesim in strada!”, a spus ministrul Muncii.

„‘Abrogati si apoi plecati!’ Mesajul zilei… Asa cum intuiam, nu ordonanta e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am stiut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toti la miting, vor sa revina la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente platite din bani publici. Ca sa fim injurati, amenintati, stresati. Vad ca, pe pagina mea de facebook, intra sa ma denigreze si secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis in urma cu o saptamana, despre a carui activitate in slujba ONG-urilor sorosiste si in dauna Romaniei nu am vorbit pana acum. Dar va veni momentul.

Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmaresc si la toaleta sa te filmeze cu telefonul si sa strige dupa tine tot felul de insulte, deputati care dorm de 4 nopti in sala de plen a Parlamentului Romaniei, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta institutie a statului. Nu e vorba de ordonanta! Daca nu era asta, era altceva. S-a incercat cu Bamboo, in aceeasi maniera ca la Colectiv. Dupa acelasi scenariu… Nici macar nu au imaginatie…

Din fericire, ‘n-au mai trebuit sa moara oameni’, ca sa se poata instala Guvernul lui. N-a mers. Acum se manipuleaza altfel. Si se aresteaza. Pentru ca asta se urmareste cu ministrii care indraznesc sa deranjeze statul de drepti si sa corecteze o lege care a blocat administratia locala si centrala si care vad ca, de ieri, se aplica si presei: abuzul in serviciu. Care poate insemna orice! E o prostie sa spui ca se poate fura sub 200.000, cand tu ai articole in codul penal care incrimineaza furtul, delapidarea, luarea de mita etc si care se pedepsesc cu ani grei de inchisoare. Nu, abuzul in serviciu e bun tocmai pentru ca poate insemna orice si se poate aplica oricui. Oricui deranjeaza!

continuarea pe: aktual24.ro

loading...

Facebook Comments