Miting la Iași pentru susținerea unei mame, acuzată de răpire

Miting la Iași pentru susținerea unei mame, acuzată de răpire

- in NEWS, SOCANT, SOCIAL
411
Comentariile sunt închise pentru Miting la Iași pentru susținerea unei mame, acuzată de răpire
loading...

„Spune nu exportului de minori!” Sub acest slogan s-a desfăşurat la Iaşi un protest la care au participat zeci de persoane. Toţi cei prezenţi au venit să susţină o femeie care a aflat recent că instanţa a decis ca cei doi copii ai ei să se întoarcă în Italia, la tatăl lor.

Tânăra a fost acuzată de răpire internaţională, deşi când a plecat din Italia a avut acceptul fostului concubin pentru a-şi aduce copiii în România.

Elena a ajuns în pragul disperării. A ieşit în stradă sperând că, poate aşa, povestea ei va avea alt final. În noiembrie 2015 a venit în România, împreună cu cei doi copii ai ei, cu gândul că aici va scăpa de teroarea fostului concubin, tatăl celor doi băieţi.

Fericirea a fost scurtă, pentru că, după doar câteva luni, a aflat că a fost acuzată de răpire internaţională. După zeci de termene la instanţă, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca cei doi minori să fie lăsaţi în grija tatălui.

Alături de Elena la protest au venit şi alţi ieşeni care îi susţin cauza.

Simona este într-o situaţie asemnătoare cu cea a Elenei. A aflat prin intermediul unui avocat că este cercetată pentru răpire internaţională în Belgia, după ce a plecat de acolo cu fetiţa ei. Deşi a avut acceptul tatălui, acesta a spus autorităţilor că Simona i-a răpit fata.

Protestului Elenei s-au alăturat şi românii din diaspora.

sursa: realitatea.net

loading...

Facebook Comments