Obișnuiești să te uiți la filme pentru adulți pe telefon? De acum vei renunța dacă citești asta! Uite ce ți se poate întâmpla:

Obișnuiești să te uiți la filme pentru adulți pe telefon? De acum vei renunța dacă citești asta! Uite ce ți se poate întâmpla:

- in SOCIAL
1218
Comentariile sunt închise pentru Obișnuiești să te uiți la filme pentru adulți pe telefon? De acum vei renunța dacă citești asta! Uite ce ți se poate întâmpla:
telefon adulti

De departe site-urile pentru adulți sunt cele ce țin capul de afiș al traficului pe internet. În ultimii ani din ce în ce mai mulți utilizatori accesează site-urile pentru adulți direct de pe smartphone.

Din nefericire, nenumărate pericole îi pândesc. Astfel, Filmele XXX pot activa pe telefonul mobil o serie de opţiuni de pe cartelă și abonament, care, odată accesate, aduc costuri suplimentare. Astfel, la finalul lunii, vă puteţi aştepta la cost suplimentar, fara voia dumneavoastra.

Totodată site-urile pentru adulţi îți pot umple telefonul mobil cu viruși și malware. Site-urile in cauza sunt cunoscute ca fiind foarte agresive cu publicitate daunatoare de tip malware si spyware si nu numai. Cei care administreaza astfel de site-uri pot fi nimic altceva decat persoane rau intentionate (hackeri), care au ca singur scop obtinerea de date de la vizitatori prin metode nu tocmai ortodoxe.

Astfel daca un utilizator cu putine cunostinte de IT uitilizeaza un telefon sau un smartphone putin protejat sau deloc, acceseaza un astfel de site se poate trezi cu o sumedenie de probleme de la cele mai diverse: infestarea device-ului cu virusi foarte periculosi, furtul de date din calculator respectiv telefon, incarcarea la plata a facturilor sau mai rau golirea pur si simplu a cardurilor si lista poate continua.

Cea mai buna paza este evitarea sau limitarea la maxim a vizitelor pe aceste portale.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments