ȘOC !!! BECALI… NU SE ȘTIE DE CE A RECURS LA ACEST GEST !!! Vărul lui Gigi a făcut anunţul! FOTO

ȘOC !!! BECALI… NU SE ȘTIE DE CE A RECURS LA ACEST GEST !!! Vărul lui Gigi a făcut anunţul! FOTO

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, NEWS, SOCIAL
422
Comentariile sunt închise pentru ȘOC !!! BECALI… NU SE ȘTIE DE CE A RECURS LA ACEST GEST !!! Vărul lui Gigi a făcut anunţul! FOTO
loading...
victor bacali

 Victor Becali a luat o decizie incredibilă. Acesta a hotărât să retragă cererea de eliberare condiționată din închisoare.

După ce a mai depus două cereri ce au fost respinse, Victor Becali a decis să o retragă pe cea de a treia.

“Ia act de retragerea cererii de liberare condiţionată, formulată de petentul condamnat Becali Victor. În baza art. 275 alin. 2 Cpp, obligă petentul condamnat la 150 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu al petentului condamnat se avansează din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, scrie în minuta şedinţei Judecătoriei Sectorului 4, potrivit Cancan.

Becali a muncit în penitenciar, a scris o carte şi spera să fie eliberat. “Ce mai mare problemă în penitenciar e cu eliberarea condiţionată. Atunci se suferă cel mai mult, aia este tortură, se poate numi totura psihică. Nu mi se mai dă învoire pentru că, mi se spune, am un alt dosar pe rol. Păi şi ce dacă? Toată legea aia a fost anulată printr-o decizie a instanţei. Nu-mi poate influenţa cu nimic comportamentul din acel dosar. Eu fac fracţia oricum. Aceste puncte au fost abrogate printr-o decizie a ÎCCJ. Mi se resping cererile, nici măcar nu se motivează. Am fost sancţionat o dată în 2014’’, spunea Victor Becali.

victor becali

loading...

Facebook Comments