ȘOCANT! O fetiță în vârstă de o lună, licitată pe internet

ȘOCANT! O fetiță în vârstă de o lună, licitată pe internet

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCIAL
714
Comentariile sunt închise pentru ȘOCANT! O fetiță în vârstă de o lună, licitată pe internet

Politia investigheaza un caz socant, pe care nu credeau vreodata sa il intalneasca vreodata in cariera lor.

O fetita de numai o luna a fost pusa la vanzare pe celebrul site de licitatii si cumparaturi eBay, iar acum politistii incearca sa dea de urma celor care au putut face asa ceva.

 Fotografiile care infatiseaza o fetita care doarme si este imbracata in mai multe hainute diferite i-au ingrozit pe cei care au vazut ce se mai poate vinde pe internet.

Numita de catre cel sau cea care a postat fotografiile Maria, licitatia bebelusei a pornit de la 5000 de euro.

In numai o jumatate de ora, licitatia a fost imediat intrerupta. Maria locuieste in orasul Duisburg, in vestul Germaniei, in Westphalia.

Titlul vanzarii era: ”Copil, in varsta de 40 de zile, pe nume Maria, de vanzare”.

Titlul era insotit de mai multe fotografii cu o fetita cu parul inchis la culoare, in timp ce purta mai multe hainute de dormit.

Licitatia a devenit imediat virala pe retelele de socializare, iar multi utilizatori s-au aratat extrem de ingrijorati daca fetita este in siguranta.

Multi au fost scandalizati de gestul persoanei care a putut posta asemenea anunt pe internet, unde toata lumea ar putea sa vada.

Pentru ca vanzarea de copii este interzisa si ilegala in cele mai multe tari ale lumii, politia a luat in serios acest anunt, iar acum se cauta vinovatul.

Nu se stie inca daca cel care a postat anuntul pe internet a facut-o in mod serios pentru a primi bani sau a fost doar o gluma, insa daca va fi descoperit, vinovatul risca sa apara in fata judecatorilor.

”Am primit numeroase plangeri de la utilizatori si imediat am luat masuri. Intr-un asemenea caz, le oferim autoritatilor toate informatiile de care dispunem”, a spus purtatorul de cuvant al companiei eBay.

Sursa: teotrandafir.com

loading...

Facebook Comments