Tanara din Anglia, lasata inconstienta dupa ce a fost violata intr-o masina de doi barbati. Politia nu are niciun suspect

Tanara din Anglia, lasata inconstienta dupa ce a fost violata intr-o masina de doi barbati. Politia nu are niciun suspect

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, MISTER, SOCIAL
810
Comentariile sunt închise pentru Tanara din Anglia, lasata inconstienta dupa ce a fost violata intr-o masina de doi barbati. Politia nu are niciun suspect

O tanara de douazeci si ceva de ani, din oraselul Ipswich, aflat pe coasta de est a Marii Britanii, a fost victima unui atac violent in noaptea de vineri spre sambata.

Fata se intorcea din centrul orasului, pe strada Rope Walk, in momentul in care doi barbati necunoscuti au atacat-o si imobilizat-o, dupa care au bagat-o cu forta intr-o masina si au violat-o cu brutalitate, relateaza Metro.

Atacul s-a petrecut undeva intre orele 3 si 3:45 in dimineata zilei de sambata. Tanara a ramas inconstienta si a fost dusa de urgenta la spital. Medicii au constatat ca avea rani pe tot corpul, in special in zona capului si a gatului.

Politia locala nu are deocamdata niciun suspect, dar a demarat o ampla ancheta si ii roaga pe toti cei care au informatii despre acest caz sa se adreseze autoritatilor.

“Acesta este un atac sexual josnic, comis de doi indivizi necunoscuti asupra unei tinere nevinovate, care a ramas traumatizata si cu rani severe.” a declarat un inspector al politiei.

 

loading...

Facebook Comments