Ultimă oră: Vești ORIBILE de la ANAF pentru români! Ce AMENZI va aplica Fiscul românilor care pleacă mai mult din țară

Ultimă oră: Vești ORIBILE de la ANAF pentru români! Ce AMENZI va aplica Fiscul românilor care pleacă mai mult din țară

- in SOCIAL
420
Comentariile sunt închise pentru Ultimă oră: Vești ORIBILE de la ANAF pentru români! Ce AMENZI va aplica Fiscul românilor care pleacă mai mult din țară
amenzi-pentru-romani

Fiscul a avertizat în mod repetat că românii care pleacă din țară pentru perioade mai lungi trebuie să depună un chestionar în urma căruia ANAF stabilește dacă aceștia trebuie să mai achite impozite în România.

În caz contrar, riscă situații de dublă impunere. În plus, de la începutul anului următor, intră în vigoare și o amendă distinctă pentru nedepunerea chestionarului, context în care ANAF publică un ghid pentru aceștia, dar și pentru străinii care stau perioade mai mari în România, relatează profit.ro.

Obligația de a depune ghidul o au persoanele fizice care pleacă din România pentru o perioadă sau mai multe perioade de ședere în străinătate care depășesc în total 183 de zile, pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments