Prima reactie a lui Negoita dupa ce a fost acuzat ca a mobilizat ultrasii violenti de la protest

Prima reactie a lui Negoita dupa ce a fost acuzat ca a mobilizat ultrasii violenti de la protest

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, NEWS, SPORT
730
Comentariile sunt închise pentru Prima reactie a lui Negoita dupa ce a fost acuzat ca a mobilizat ultrasii violenti de la protest

Ionut Negoita a emis un comunicat de presa in care neaga orice acuzatie ca el ar fi influentat ultrasii sa comita acte de violenta in Piata Victoriei.

Seful lui Dinamo a transmis in aceasta dimineata:

“Avand in vedere calomniile vehiculate azi-noapte, potrivit carora eu sau cineva din familia mea ar avea vreo legatura cu grupurile de huligani si elementele antisociale care au deturnat protestul pasnic desfasurat ieri, in Capitala, sunt absolut nevoit sa fac urmatoarele precizari:

– Nu am avut, nu am si nici nu voi avea niciun fel de legatura cu actiunile gruparilor violente, indiferent daca din acestea fac parte sustinatori ai echipei Dinamo sau ai oricarei alte echipe.

– Consider ca aceia care promoveaza aceste CALOMNII in spatiul public, fara a avea nici cel mai mic motiv, intr-un moment de maxima emotie si incarcatura sociala, sunt iresponsabili, manipulatori si rau intentionati, provocandu-mi mie si familiei mele grave prejudicii. Pe absolut toti cei care dau dovada de aceasta iresponsabilitate ii voi actiona in instanta.

– In ceea ce priveste declaratiile socante facute de fosta mea sotie, sunt consternat de inconstienta de care aceasta da dovada, de felul si de momentul ales pentru a-si duce mai departe vendeta personala impotriva mea. Ne vom vedea in instanta.

– Hotelurile pe care le detin, absolut toate, sunt monitorizate video si imi exprim intreaga disponibilitate de a pune la dispozitia oricui probele video ce atesta ca aberatiile potrivit carora in aceste locuri s-ar fi organizat aceste manifestari violente sunt niste calomnii incredibile.

– Sunt ferm convins ca institutiile statului au toate informatiile care pot lamuri ce s-a intamplat ieri-seara si care este adevarul legat de evenimentele regretabile petrecute. Mai mult, le rog public sa faca lumina cat mai repede in aceasta situatie si sa lamureasca urgent opinia publica.

mai mult pe: sport.ro

loading...

Facebook Comments