Lovitură de proporții dată serviciilor secrete. SRI-ul nu ar avea cum să îl asculte acest smartphone John McAfee: e imposibil de urmărit!

Lovitură de proporții dată serviciilor secrete. SRI-ul nu ar avea cum să îl asculte acest smartphone John McAfee: e imposibil de urmărit!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCIAL, STIINTA, UTILE
728
Comentariile sunt închise pentru Lovitură de proporții dată serviciilor secrete. SRI-ul nu ar avea cum să îl asculte acest smartphone John McAfee: e imposibil de urmărit!
John McAfee

Trecând peste numărul mare de proiecte ale sale care nu au fost încununate de succes, John McAfee anunță primul ,,telefon cu adevărat sigur din lume”.

În urmă cu câteva decenii, John McAfee a fost considerat unul dintre cei mai influenți antreprenori din Sillicon Valley. Între timp, numele său a ajuns să fie subiect de glume, iar activitățile sale au inclus candidarea la președinția SUA și acuzarea de crimă.

Se pare însă, că același individ nu renunță la afinitatea sa pentru tehnologie și a lucrat de ceva timp la un smartphone menit pentru securitate extremă.

În teorie, telefonul ar trebui să fie cel mai rezistent din lume la atacurile hackerilor. Pe de altă parte, același lucru s-a spus și în materialele de marketing pentru Blackphone în urmă cu ceva timp, dar primele teste independente au relevat faptul că nu era chia așa. Cu alte cuvinte, ar trebui să percepeți promisiunile lui McAfee cu un grad sporit de reticență.

Pe lângă faptul că a reprezentat o investiție enormă, singurul lucru sigur pe care îl știm, este că spatele telefonului John McAfee este încărcat de switch-uri. Acestea facilitează îndepărtării bateriei, te ajută să dezactivezi fizic conectivitatea Wi-Fi, Bluetooth și modulul GPS.

Până și camera principală sau microfonul pot fi dezactivate la nivel hardware. În plus McAfee a promis că tot traficul generat pe web prin telefonul său este anonimizat.

sursa: playtech.ro

loading...

Facebook Comments