O femeie a denunțat la poliție o fetiță de 8 ani, care vindea apă pe trotuar. Ce a iritat-o pe femeie

O femeie a denunțat la poliție o fetiță de 8 ani, care vindea apă pe trotuar. Ce a iritat-o pe femeie

- in EXTERNE
1149
Comentariile sunt închise pentru O femeie a denunțat la poliție o fetiță de 8 ani, care vindea apă pe trotuar. Ce a iritat-o pe femeie
femeie

O femeie din localitatea East Oakland, statul american California, a chemat poliția, ca să denunțe un copil de 8 ani care vindea apă fără autorizație, în fața casei sale.

Mama lui Jordan Austin, o fetiță în vârstă de 8 ani, a surprins incidentul și l-a postat pe rețelele de socializare, informează BBC News.

„Jordan vindea sticle de apă, când Alison a abordat-o într-un mod nepoliticos și i-a cerut să-i arate autorizația. Erin (n.r – mama fetei) a intervenit, spunându-i să o lase în pace. Furioasă, aceasta a sunat la poliție”, a povestit Raje Lee, verișoara fetiței, pentru Huffington Post.

Filmulețul postat pe Twitter a fost văzut de peste 7 milioane de persoane. Alte 1,1 milioane au văzut imaginile postate pe Instagram.

Potrivit BBC News, Alison ar fi directorul executiv al unei companii care produce marijuana medicinală. Femeia se apără spunând că gestul său nu a fost unul rasist, ci legat de zgomotul pe care fetița de 8 ani îl făcea pe stradă.

Regret profund că am gestionat așa prost situația. Nu ar fi trebuit să mă iau de ea, a fost o greșeală”, a spus femeia, susținând că doar s-a „prefăcut” că sună la poliție.

Copila a ignorat amenințările femeii și a revenit la vânzarea de apă pe stradă și a doua zi. Sursa: Protv

loading...

Facebook Comments