A turnat apă de gură Listerine pe un tampon de vata si apoi s-a sters la subraț. Efectul a fost UIMITOR!

A turnat apă de gură Listerine pe un tampon de vata si apoi s-a sters la subraț. Efectul a fost UIMITOR!

- in UTILE
3293
Comentariile sunt închise pentru A turnat apă de gură Listerine pe un tampon de vata si apoi s-a sters la subraț. Efectul a fost UIMITOR!
listerine

Listerine este o soluție populară de apă de gură care a fost introdusă ca antiseptic chirurgical în 1879. Cu toate acestea, nu a fost comercializată ca o soluție de respirație urât mirositoare până în anii 1970. Listerine conține ingrediente utile, cum ar fi eucalipt, cimbru și alcool, care pot face mult mai mult decât eliminarea bacteriilor orale.

De exemplu, frecarea unei mingi de bumbac înmuiate în Listerine pe axile dumneavoastră poate elimina toate bacteriile și poate preveni mirosurile. Iată câteva dintre utilizările apei de gura Listerin de care probabil nu ați auzit niciodată:

Folosește-l la subtrat:

Pur și simplu înmoaie o minge de bumbac în Listerine și sterge-te la subrat pentru a ucide bacteriile și pentru a preveni mirosul corpului. Aceasta este o soluție eficientă și rapidă dacă vi s-a consumat deodorantul și nu puteți cumpăra unul nou în acest moment. Atentie… ustura putin.

Scapa de ciuperca piciorului:

Faceți o baie de picioare cu Listerine. înmuiați-vă picioarele în apa cu Listerine timp de 30 de minute pentru a scăpa de ciuperca piciorului și pentru a preveni răspândirea infecției.

Turnați-o în toaletă:

Listerine poate curăța și deodoriza vasul dvs. de toaletă, așa că turnați-l jos și curățați-l puțin pentru a face vasul wc-ului alb și strălucitor din nou.

Atenueaza durerile:

Toarna Listerine pe mușcături de insecte sau intepaturi de iedera otrăvitoare și tot felul de raniri pentru atenuarea senzatiei de durere si dezinfectie.

Folosește-l pe părul tău:

Se toarnă câteva picaturi de Listerine pe cap, se masează scalpul, se înfășoară părul într-un prosop și se lasă să lucreze timp de câteva ore pentru a scăpa de mătreață și a preveni infecțiile scalpului.

Scapa-ti cainele de purici si daunatori:

Listerine este un remediu eficient împotriva puricilor. Pur și simplu frecați părul câinelui dvs. sau amestecați-l cu un șampon pentru animale de companie și apă pentru a scăpa rapid de dăunători.

Folosește-l pe față:

Aplica o parte din Listerine pe față si va reduce efectiv acneea. Soluția de apă de gură funcționează mai bine decât antibioticele și cremele topice și a ajutat mulți oameni să învingă acneea și alte probleme ale pielii.

Țineți periuța de dinți în ea:

Așa cum poate învinge bacteriile din gură, Listerine poate, de asemenea, să învingă germenii de pe periuța de dinți. Umpleți paharul dvs. de noapte cu Listerine și lasati periuța de dinți în el pentru câteva ore pentru a distruge toate bacteriile.

Curata ecranul electronicelor:

Pune Listerine pe ecranul TV sau al PC-ului și ștergeți apoi cu o cârpă moale pentru a scăpa de grasimile si mizeriile nedorite. Produsul va lăsa, de asemenea, un miros minunat fata de mirosului chimic lăsat de produsele de curățare a ferestrelor. Sursa: publichealthabc.com , traducerea si adaptarea aktualnews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments