MIRACOL in ianuarie 2018! Ea este cea mai fericita mama din lume. S-A AFLAT SECRETUL din spatele acestor fotografii care au impresionat o lume intreaga. FOTO

MIRACOL in ianuarie 2018! Ea este cea mai fericita mama din lume. S-A AFLAT SECRETUL din spatele acestor fotografii care au impresionat o lume intreaga. FOTO

- in EXTERNE, INEDIT, SOCIAL
1578
Comentariile sunt închise pentru MIRACOL in ianuarie 2018! Ea este cea mai fericita mama din lume. S-A AFLAT SECRETUL din spatele acestor fotografii care au impresionat o lume intreaga. FOTO
bebelusiFOTO: Erin Elizabeth

Kim și Vaughn Tucci din Perth, Australia de Vest, sunt cei mai fericiti parinti de pe planeta. Femeia a adus pe lume cinci copilasi sănătosi si extrem de frumosi în luna ianuarie a acestui an. “Miracolul” a lasat internetul cu gura cascata.

Binecuvantata familie a postat cu mandrie, pentru prima oara, fotografii care iti topesc inima, cu cei cinci bebelusi care dorm ca niste vrabiute intr-un cuib.

Kim și Vaughn Tucci din Perth, Australia de Vest, au spus bun venit pe lume celor cinci copii sănătoși în ianuarie – un fiu, Keith și patru fiice – Ali, Penelope, Tiffany și Beatrix.

bebelusi
FOTO: Erin Elizabeth

Doamna Tucci, care are și un fiu de nouă ani dintr-o căsătorie anterioară și două fiice cu soțul ei, a împărțit uneori sarcina copleșitoare de a se îngriji de pachetelele ei prețioase.

Cuplul căsătorit a împărtășit cu toata lumea, fotografiile uluitoare, încălzitoare de inimi, realizate de către fotograful profesionist, Erin Elizabeth.

Fotografiile induiosatoare, arată o femeie în vârstă de 26 de ani, doamna Tucci, cum isi ține in brate cele cinci minuni, trupurile lor mici fiind înfășurate în prosopele pastelate moi. Sursa: dailymail.co.uk

bebelusi
FOTO: Erin Elizabeth

autor traducere si adaptare articol: aktualnews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments