Fiica lui Schumacher îşi moşteneşte tatăl. Cum arată Gina Maria la 20 de ani şi cu ce se ocupă

Fiica lui Schumacher îşi moşteneşte tatăl. Cum arată Gina Maria la 20 de ani şi cu ce se ocupă

- in AUTO
1087
Comentariile sunt închise pentru Fiica lui Schumacher îşi moşteneşte tatăl. Cum arată Gina Maria la 20 de ani şi cu ce se ocupă
gina maria Schumacher

Celebrul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 29 decembrie 2013, iar de atunci puţine informaţii au fost făcute publice, atât cu privire la starea lui de sănătate, cât şi în ceea ce priveşte familia sa.

Cu toate acestea, se ştie că cei doi copii ai săi îi moştenesc pasiunea pentru sport. Gina Maria, în vârstă de 20 de ani, a devenit un nume în echitaţie, participând la numeroase concursuri de renume.

Pe de altă parte, Schumacher junior, în vârstă de 18 ani, concurează în Formula 3 din 2017. Mick Schumacher concurează pentru echipa Prema Powerteam, pentru care a participat şi la Formula 4.

gina

Formula 3 este pasul potrivit pe care trebuie să-l fac spre Formula 1. Sunt bucuros că rămân la Prema, este o echipa profesionistă de la care pot învăţa multe. Sezonul viitor va fi, cu siguranţă, o provocare, dar testele pe care le-am efectuat în ultimele săpătămâni au dovedit faptul că monopostul F3 este extrem de distractiv de condus„, a spus Schumacher, citat de NBC Sports.

În prezent Schumacher este îngrijit la casa familiei sale, lângă Lacul Geneva, în Elveţia, unde continuă să se recupereze. Recent s-a aflat fostul campion nu poate merge după ce familia sa a dat în judecată un ziar care a scris că fostul pilot se poate deplasa singur. Cu toate acestea, apropiaţii săi speră ca legenda F1 ar putea reveni.

Cred într-un miracol şi am foarte multă speranţă că vom auzi în curând vesti pozitive de la Michael„, a declarat Gerhard Berger, fostul său coleg de la Ferrari, pentru Koelner Express. Sursa: rtv.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments