Locul de unde iti poti lua GRATIS oricand o masina de LUX abandonata! Trebuie doar sa ajungi aici

Locul de unde iti poti lua GRATIS oricand o masina de LUX abandonata! Trebuie doar sa ajungi aici

- in AUTO, BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SOCIAL, UTILE
1744
Comentariile sunt închise pentru Locul de unde iti poti lua GRATIS oricand o masina de LUX abandonata! Trebuie doar sa ajungi aici
masina de lux abandonata

Vrei o masina de lux gratis? Arabii din Emiratele Arabe Unite au o problema serioasa si unica in lume. Cine ar fi crezut ca asa ceva este posibil? Strazile sunt pline de masini de lux abandonate de proprietari! Motivul este cat se poate de simplu. In Emiratele Arabe Unite sunt legi stricte in privinta datoriilor.

masina abandonata

Daca nu poti sa platesti ratele sau amenzile indiferent de motiv, ajungi in fata autoritatilor si risti chiar inchisoarea. Nu exista termenul de faliment in Emirate! Asa ca cei cu probleme financiare prefera sa renunte la tot si sa dispara inainte sa ajunga in fata judecatii extrem de dure.

Problema cu masinile abandonate, desi pare absurda in alte locuri de pe planeta, este una extrem de serioasa in Dubai. Sunt mii de plangeri din partea localnicilor care s-au saturat de locuri de parcare ocupate de masini luni bune pana cand acestea sunt ridicate.

masina abandonata

Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite parti lipsa si de multe ori au mesaje considerate “neploliticoase” de comunitatea araba pe ele.

masina abandonata

In 2011, apogeul masinilor abandonate a fost atins de un Ferrari Enzo in valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost inchiriat de un cetatean britanic timp de mai multe luni in care a acumulat sute de amenzi. Acesta nu si-a permis sa le plateasca si a decis ca e timpul sa se faca nevazut.

Sursa: turism.bzi.ro

loading...

Facebook Comments