ULTIMA ORA: Trei români au murit într-un cumplit accident în Ungaria. Autoritățile sunt în alerta, mai mulți pasageri sunt raniti. Care a fost cauza tragediei

ULTIMA ORA: Trei români au murit într-un cumplit accident în Ungaria. Autoritățile sunt în alerta, mai mulți pasageri sunt raniti. Care a fost cauza tragediei

- in AUTO, SOCANT
1404
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORA: Trei români au murit într-un cumplit accident în Ungaria. Autoritățile sunt în alerta, mai mulți pasageri sunt raniti. Care a fost cauza tragediei
accident ungaria

Un microbuz românesc a fost implicat într-un accident în Ungaria. Trei oameni au murit, iar cel puțin 10 au fost răniţi. Potrivit presei locale, microbuzul a intrat în coliziune cu un autocar înmatriculat în Ungaria.

Accidentul s-a produs în Ungaria, în localitatea Szolnokon, la aproape 150 de kilometri de graniţa cu România. Potrivit presei locale, microbuzul s-a izbit frontal de un autocar, iar impactul a fost devastator.

Cei trei morți au fost recuperați din microbuzul românesc de echipele maghiare de descarcerare. Alți 5 români au fost răniți, a transmis Ministerul de Externe de la București.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite. Ancheta autorităţilor locale este în curs de desfăşurare. Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară, potrivit news.ro.

Dintre răniți, patru sunt în stare gravă și au fost duși la spital. În urma impactului deosebit de violent, microbuzul românesc a fost complet distrus.

accident ungaria
FOTO: Microbuzul românesc s-a ciocnit frontal cu un autocar înmatriculat în Ungaria, la Szolnokon

O operațiune amplă de salvare a fost declanșată de echipele de salvare locală. Potrivit anchetatorilor, foarte probabil, tragedia s-a produs din cauza ceții dense. La ora la care s-a produs accidentului, vizibilitatea era extrem de precară.

Din cauza impactului, traficul a fost blocat pe o secțiune a drumului, iar circulația s-a desfășurat cu mare dificultate. Sursa: jurnalul.ro

accident ungaria
FOTO: Microbuzul și autocarul s-au lovit pe fondul vizibilității reduse

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments