A cumparat un pepene rosu din piata si a avut un soc cand l-a taiat! Cum arata acest fruct pe interior

A cumparat un pepene rosu din piata si a avut un soc cand l-a taiat! Cum arata acest fruct pe interior

- in BIZAR
2509
Comentariile sunt închise pentru A cumparat un pepene rosu din piata si a avut un soc cand l-a taiat! Cum arata acest fruct pe interior
pepene

O tanara a cumparat un pepene rosu si abia astepta sa ajunga acasa sa il taie. A cumparat un pepene rosu din piata si a avut un soc cand l-a taiat! Fata a publicat imaginile pe contul ei de Facebook. Pozele cu pepenele rosu s-au viralizat imediat. Au strans mii de like-uri si comentarii intr-un timp scurt.

Tanara a ajuns acasa si a bagat pepenele la frigider. Voia sa fie rece pentru cand il va servi. Dupa cateva ore, l-a scos din frigider si l-a pus pe masa. A bagat cutitul in el si l-a taiat in jumatate.

A ramas surprinsa cand s-a uitat la el. Pepenele rosu era, de fapt, galben! Cu toate ca unii ar zice ca e crud sau tratat chimic, adevarul e altul. Pepenele cu coaja verde si interior galben este o specie aparte.

Este extrem de greu de gasit intr-o pepiniera. Cu toate ca e galben la culoare, gustul si textura sunt identice cu cele ale pepenelui rosu, informeaza kanald.ro.

Caracteristici pepene verde cu miez galben

Miros: ca și cel roșu, nu prea diferă mirosul.

Gust: identic cu cel al pepenelui cu miez roșu, dulce. Practic e cam ca apa. Unii au constatat că se aseamănă cu mierea la gust, depinde de cum îl nimeriți. Poate avea un gust puțin mai fad.

Aspect: diferă prin culoare, mărime și număr de sâmburi. Sâmburi albi nu prea exista la cel galben (cel roșu are acei mici sâmburi albi destui de mulți). Cantitatea de coaja este la fel ca la pepenele verde cu miez rosu.

Uite cum arata pepenele pe interior:

pepene

 

pepene

 

loading...

Facebook Comments