Au lăsat 15.000 de monede pe un pod. Reacţia trecătorilor întrece orice aşteptări!

Au lăsat 15.000 de monede pe un pod. Reacţia trecătorilor întrece orice aşteptări!

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, SOCIAL, STIINTA
1925
Comentariile sunt închise pentru Au lăsat 15.000 de monede pe un pod. Reacţia trecătorilor întrece orice aşteptări!
monede

Un experiment social gândit de doi artişti, pe un pod din Londra, a devenit viral, datorită reacţiilor extraordinare ale oamenilor.

Astfel, un bărbat a postat pe Twitter întregul experiment, filmat, prin care au folosit monedele dintr-un alt experiment pentru a descoperi care este reacţia trecătorilor, puşi în faţa unei grămezi de bani -e drept, de valoare mică, 2 pence.

Iar reacţiile au întrecut orice aşteptări, majoritatea oamenilor bucurându-se sincer de grămada de bani şi alegând fie să se joace cu ele, fie să le fotografieze sau să lase să cadă câteva în râu sau chiar să ia câteva din monede şi apoi să îşi continue drumul. Cel mai amuzant a fost un bărbat care a decis să arunce cu bănuţii în sus, lăsându-i să cadă peste el, scrie Mashable.

Ca în orice experiment social, au fost câţiva care au stricat distracţia: doi trecători au decis să ia toată grămada de bani. sursa: thesun.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments