Barbatul sufera de o boala rara si sta de 60 de ani captiv intr-o masinarie uriasa! E socant ce s-ar intampla cu el daca ar incerca sa iasa. De ce nu il pot ajuta medicii. VIDEO

Barbatul sufera de o boala rara si sta de 60 de ani captiv intr-o masinarie uriasa! E socant ce s-ar intampla cu el daca ar incerca sa iasa. De ce nu il pot ajuta medicii. VIDEO

- in BIZAR
2035
Comentariile sunt închise pentru Barbatul sufera de o boala rara si sta de 60 de ani captiv intr-o masinarie uriasa! E socant ce s-ar intampla cu el daca ar incerca sa iasa. De ce nu il pot ajuta medicii. VIDEO
mainmasinaria

Paul Alexander sufera de o boala rara si de 60 de ani e captiv in acea masinarie. Povestea barbatului e una absolut incredibila, pentru ca el e un supravietuitor si fost diagnosticat de medici cu o boala rara. Totusi, ca sa poata ramane in viata, Paul Alexander trebuie sa ramana mereu in interiorul unei masinarii uriase.

Pe de alta parte, aparatul care il ajuta sa nu moara nu a mai fost fabricat inca din 1960, iar producatorii nu s-au mai ocupat de buna sa functionare. Cei care se confrunta cu aceeasi maladie precum barbatul sunt la mila mecanicilor.

Paul Alexander, acum in varsta de 70 de ani, si-a petrecut toata viata in acea masinarie uriasa, care ii asigura supravietuirea. Cand avea doar 5 ani, el a fost diagnosticat de medici cu poliomelita, o boala rara, in zilele noastre.

masinarie

Totusi, maladia facea ravagii pe atunci, in special in cazul copiilor, pe care ii lasa fara posibilitatea de revenire la normal. Asa i s-a intamplat si barbatului din Dallas, in Texas, Statele Unite ale Americii, pentru ca in anul 1952 a fost diagnosticat cu maladia cumplita.

Din cauza ca sufera de acea boala rara, el foloseste un aparat de otel in care sta inchis aproape tot timpul. Masinaria in care barbatul e captiv de o viata mai poarta denumirea si de „plamanii de otel”, pentru ca organele sale sunt conectate la o centura mecanica.

Daca ar incerca sa isi schimbe modul de trai, americanul de 70 de ani ar putea muri oricand. Paul Alexander este printre putinii oameni de pe planeta care se foloseste de „plamanii de otel”, acel tub urias la care sta conectat non-stop. El a reusit insa sa isi indeplineasca un mare vis, in anii in care a stat tintuit in aparat, si a devenit avocat.

masinarie1

Virusul responsabil de declansarea poliomelitei e unul dintre cele mai temute de pe planeta, iar in Statele Unite ale Americii a fost eradicat, cu ajutorul unui vaccin. Insa, cei care s-au imbolnavit in trecut sufera si acum consecintele maladiei. In prezent e considerata o boala rara, pentru ca nimeni nu mai e predispus sa se imbolnaveasca.

„Plamanii de otel” reprezinta singura alternativa pentru Paul Alexander, pentru ca el este paralizat de la gat in jos. Medicii nu stiu cum sa il ajute, desi a fost vazut de numerosi specialisti. El trebuie sa stea intins in masinaria uriasa si are niste tuburi amplasate in jurul gatului. Aparatul functioneaza printr-un vacuum care se creaza si are ca rol oxigenarea plamanilor. (sursa: thesun.co.uk)

loading...

Facebook Comments