Descoperire macabra intr-o garsoniera din Gorj: muncitorii le-au gasit zidite in baie. Proprietarul speriat a chemat preotii. “Se plângea că se aud plânsete de copil”

Descoperire macabra intr-o garsoniera din Gorj: muncitorii le-au gasit zidite in baie. Proprietarul speriat a chemat preotii. “Se plângea că se aud plânsete de copil”

- in BIZAR
1424
Comentariile sunt închise pentru Descoperire macabra intr-o garsoniera din Gorj: muncitorii le-au gasit zidite in baie. Proprietarul speriat a chemat preotii. “Se plângea că se aud plânsete de copil”
descoperire macabra

Un bărbat din Gorj a vrut să-şi renoveze garsoniera, dar a făcut o descoperire macabră. A găsit mai multe oseminte, posibil de copil, zidite sub cadă. Speriat, omul a chemat poliţia. În baie, anchetatorii au descoperit şi fragmente de îmbrăcăminte.

Oseminte de diferite mărimi, vechi de peste 30 de ani. Unele dintre ele par a fi umane. Şi nu e tot ce era asuns, zidit, sub cada din garsonieră. Proprietarul garsonierei a mai găsit un fragment dintr-o cămăşuţă, bluziţă şi o pungă de plastic.

Răzvan Voicu a cumpărat locuinţa din Bîlteni cu ceva timp în urmă. A început ulterior să o renoveze. Descoperirea macabră de sub cadă a făcut-o, unul dintre muncitori.

Osemintele au fost ridicate de anchetatori şi urmează să fie expertizate.

Andrei Lazăr, subinspector: “În urma analizării acestora, medicul legist a concluzionat că sunt foarte vechi, iar unele dintre fragmente par a fi de natură animală.”

Iulian Dascăl, medic legist: “Întotdeauna noi facem o examinare preliminară, iar certitudinea este oferită de Institutul Mina Minovici prin serviciul de Antropologie.”

Până la finalizarea anchetei oficiale, localnicii au propriile explicaţii.

Răzvan Voicu, proprietarul garsoniere: “Simţeam că cineva mă strânge de gură şi am avut muşcături pe limbă.”

Şi vechiul proprietar, o bătrână care a murit anul trecut, vorbea despre spirite.

Răzvan Voicu, proprietar, proprietarul garsonierei: “Ieşea mereu în faţa blocului, dânsa, şi plângea că se aud plânsete de copil în baia dânsei.”

Dar nimeni nu a crezut-o. Până acum. Răzvan e speriat, dar ar vrea să păstreze casa. Spune totuşi că nu se va mai întoarce acolo, până când nu va veni un preot să facă o slujbă. Sursa: observator.tv

Distribuie daca ti-a placut sau daca consideri ca e interesant – util, acest articol! 

loading...

Facebook Comments