Fenomen rar filmat în Austria: Un Tsunami căzut din cer – VIDEO:

Fenomen rar filmat în Austria: Un Tsunami căzut din cer – VIDEO:

- in BIZAR
1431
Comentariile sunt închise pentru Fenomen rar filmat în Austria: Un Tsunami căzut din cer – VIDEO:
tsunami

În videoclipul intitulat “Tsunami căzut din Cer” se vede cum un cer albastru devine din ce în ce mai gri, în timp ce norii de ploaie coboară pe Lacul Millstatt din Carintia, Austria.

Este uşor de înţeles de ce fotograful şi alpinistul Peter Maier a dat acest titlu videoclipului, deoarece rafalele de ploaie arată ca un tsunami de pe cer.

Videoclipul este atât de impresionant încât unii internauţi au spus că este un videoclip fals. Maier a respins speculaţiile reacţionând pe Facebook: “Iată câteva înregistrări originale cu clipuri audio originale, pentru toţi cei care încă mai cred că este un fals.”

Ceea ce Maier numeşte un tsunami căzut din cer este, de fapt, o rafală descendentă şi o schimbare bruscă şi radicală a vântului, provocând un curent rapid de aer spre sol.

“Am avut noroc”, spune bărbatul. ”Aceste fenomene sunt imposibil de prevăzut”.

Fenomen de o intensitate incredibilă, acesta este una dintre cele mai mari pericole pentru aviaţie, chiar dacă avioanele sunt astăzi echipate cu un sistem de detecţie pentru schimbări bruşte ale curenţilor de aer, relateaza adevarul.ro

loading...

Facebook Comments