Gabriel a plecat in Belgia din februarie, iar zilele trecute s-a intors in Romania! In momentul in care a deschis cutia postala a avut un soc: „A căzut cerul pe mine, nu am ştiut nimic şi abia acum am primit vestea…”

Gabriel a plecat in Belgia din februarie, iar zilele trecute s-a intors in Romania! In momentul in care a deschis cutia postala a avut un soc: „A căzut cerul pe mine, nu am ştiut nimic şi abia acum am primit vestea…”

- in BIZAR
1416
Comentariile sunt închise pentru Gabriel a plecat in Belgia din februarie, iar zilele trecute s-a intors in Romania! In momentul in care a deschis cutia postala a avut un soc: „A căzut cerul pe mine, nu am ştiut nimic şi abia acum am primit vestea…”
amendat-de-politistii-locali-pentru-ca-a-facut-scandal-desi-nu-era-in-tara

Gabriel, un lăcătuş mecanic originar din Galați, dar care a fost plecat din 13 februarie din ţară pentru a lucra în Belgia, a aflat cu stupoare, zilele trecute, că a fost amendat de poliţiştii locali pentru că a făcut scandal, incident petrecut în perioada în care a fost plecat.

Bărbatul a plecat în Belgia, în februarie, cu un contract de muncă obținut prin Combinatul Siderurgic Galați, document pe care l-a adus, drept dovadă, la Poliția Locală, împreună cu biletul de avion care atestă data plecării din ţară – 13 februarie.

”Am găsit în cutia poștală o amendă de 200 de lei, care era dată pentru că aş fi făcut un scandal în public pe str. Galaţi, incident care s-a petrecut pe 28 februarie 2017, asta în situația în care la aceea dată eu nu eram în ţară. Eram plecat în Belgia cu contract de muncă. A căzut cerul pe mine, m-am întors acasă, nu am ştiut nimic şi abia acum am primit vestea.

O să îl dau în judecată pe poliţistul local care a întocmit procesul verbal, în care se vede că nu e semnătura mea. Am mai avut o dată probleme cu poliția, dar tot greşeli cu nume şi date schimbate am mers în instanţă şi am rezolvat. Asta voi face şi acum”, a spus Gabriel Grecu.

Poliţiştii locali gălăţeni admit că uneori, pe teren, dacă o persoană spune că nu are acte, dar le ştie pe de rost, verificarea se face cu dispeceratul prin staţie, deci nu se poate vedea şi poza. Bărbatul este aşteptat acum din nou la Poliţia Locală Galaţi pentru a face dovada că nu e el cel amendat. ”S-a deschis o anchetă internă în acest caz”, a precizat Aurelia Matei, de la Poliţia Locală Galaţi.

 

loading...

Facebook Comments