Adevarul despre carnea de porc din supermarket. Ce mananca, de fapt, romanii? Marfa e adusa din Africa

Adevarul despre carnea de porc din supermarket. Ce mananca, de fapt, romanii? Marfa e adusa din Africa

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, ECONOMIE, SANATATE, SOCIAL
1531
Comentariile sunt închise pentru Adevarul despre carnea de porc din supermarket. Ce mananca, de fapt, romanii? Marfa e adusa din Africa
carne de porc

Romanii care se grabesc sa cumpere carne de porc din supermarket, trebuie sa stie cateva detalii importante. Carnea de porc crescuta la ferma este comercializata doar in micile macelarii sau in magazinele de cartier, in timp ce pe rafturile marilor magazine se afla carne de porc adusa din strainatate.

Potrivit capital.ro, cea mai mare parte a carnii de porc provine din Guinea Bissau, una din cele mai mici tari din Africa.

“Foarte rar primim carne de porc din România. O dată pe lună, când prindem carne românească, o cumpărăm noi. Se importă pulpă dezosată, cotlet dezosat, ceafă, organe, ficat, inimă, limbă, rinichi şi carne tocată. Pe pungi scrie carne refrigerată, dar produsele sunt congelate“, a povestit un lucrător comercial de la raionul de carne al unui cunoscut supermarket. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments