Incredibil! Ai cui erau cei 25.000 de lei, găsiți de un timișorean într-o pungă! Omul s-a dus cu banii imediat la Poliție:

Incredibil! Ai cui erau cei 25.000 de lei, găsiți de un timișorean într-o pungă! Omul s-a dus cu banii imediat la Poliție:

- in DE ACTUALITATE
953
Comentariile sunt închise pentru Incredibil! Ai cui erau cei 25.000 de lei, găsiți de un timișorean într-o pungă! Omul s-a dus cu banii imediat la Poliție:
bani gasiti

Descoperire incredibilă în centrul oraşului Timişoara! Un angajat al Centrului Antidrog a găsit o sacoşă plină de bani.

Suma uriașă pierdută miercuri, în centrul orașului Timişoara, îi aparținea unui poștaș.

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș a găsit, miercuri, 25 octombrie, în jurul orei 09.45, o sacoșă cu suma de 25.800 de lei. El a predat banii poliţiştilor Secţiei 1 Timișoara.

Păgubitul este un poștaș, care avea în geantă 33 de pensii.

Totul s-a întâmplat miercuri, 25 octombrie, în jurul orei 09.45, atunci când un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, a găsit o sacoşă de plastic, în Piaţa Libertăţii din Timişoara.

Când s-a uitat în interiorul pungii de plastic, tânărul a rămas uimit. În pungă se aflau 25.800 de lei.

Bărbatul nu s-a gândit nici o clipă să păstreze banii şi i-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Timișoara.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-a fost restituită suma de bani.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments