Președintele Klaus Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta în Herăstrău: ”Traficul din Capitală este infernal”

Președintele Klaus Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta în Herăstrău: ”Traficul din Capitală este infernal”

- in DE ACTUALITATE
805
Comentariile sunt închise pentru Președintele Klaus Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta în Herăstrău: ”Traficul din Capitală este infernal”
Klaus cu bicicleta

Klaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, el spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun “măsuri serioase”.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de culoare deschisă şi cu un tricou negru, Klaus Iohannis a ieşit la o plimbare cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău, apoi a stat de vorbă cu jurnaliştii pe mai multe teme: mutarea ambasadei României la Ierusalim, neînţelegerile dintre Guvern şi BNR sau sesizarea CCR pe tema refuzului său de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

“Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic. În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta (…) Am făcut 3 minute de la reşedinţă şi până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au asşteptat la Arcul de Triumf, conform news.ro.

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, i-a dat o replică președintelui, privind traficul din oraș, întrebând ironic dacă nu vor să facă schimb de funcții: Vezi aici. Sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments