CEL MAI TARE TEST ! Alege repede un omulet si vei afla TOTUL despre tine

CEL MAI TARE TEST ! Alege repede un omulet si vei afla TOTUL despre tine

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, EDUCATIE SI CULTURA, INEDIT, MISTER, SOCIAL, STIINTA, UTILE
2251
Comentariile sunt închise pentru CEL MAI TARE TEST ! Alege repede un omulet si vei afla TOTUL despre tine
test

Intai de toate iata raspunsul la intrebarea de la interviul de angajare din articolul trecut: VEZI MAI JOS >>> …articolul continua dupa raspuns.

 

 

RASPUNS: Un întrerupător nu se va folosi deloc. Astfel, un bec va fi stins şi neîncălzit.Un întrerupător va fi lăsat aprins. Astfel, becul va lumina camera. Un întrerupător va fi aprins aproape cinci minute şi va fi stins la plecarea din camera întrerupătoarelor. Astfel, becul va fi neaprins, dar se va încinge în cele aproape cinci minute în care a fost aprins. … vezi articolul mai jos >>>

 

Acest test online creat de Pip Wilson, un cunoscut psiholog britanic, va descrie personalitatea ta fara niciun echivoc. Testul copacului, asa cum se mai numeste el, a fost creat pentru elevii din scoala generala. Multi copii britanici s-au recunoscut perfect in descrierile psihologul Wilson.

Testul poate fi facut si de catre adulti.

Alege un omulet din imaginea de mai jos cu care te identifici cel mai bine si vezi apoi cine esti cu adevarat:

test

1. Daca ai ales figurile 1, 3, 6 sau 7 esti o persoana careia nu ii este frica de obstacole si de primejdii. Stii sa infrunti viata cu toate dilemele si neajunsurile ei.
2. Daca ai ales figurile 2, 11, 12, 18 sau 19 esti o persoana amabila. Iti faci usor prieteni si tii foarte mult la oamenii de langa tine. Pentru a nu-i pierde, solutia ta secreta este diplomatia.

3. Daca ai ales omuletul cu numarul 4, esti o persoana dornica de a fi recunoscuta, deci cauti succesul in orice te-ai apuca.
4. Numarul 5 spune despre tine ca esti o persoana energica, o gura de oxigen pentru oamenii care au probleme. Esti un bun sfatuitor pentru ca stii sa asculti.
5. Daca ai ales figura 9, esti o persoana a carui principiu major in viata este: „Iubeste, iubeste, iubeste”.

6. Daca ai ales 13 sau 21, esti o persoana care pune mare pret pe aspectul fizic, fapt pentru care faci tot posibilul sa arati bine mereu.
7. Figura 8 spune despre tine ca esti visator. Iti creezi propria lume in care nu lasi pe nimeni sa intre pentru ca nu au cum sa o inteleaga.

8. Daca ai ales 10 sau 15, ai o fire care se adapteaza usor oricarui mediu. Poti sa te muti oricand in orice tara pentru ca intri perfect in peisaj imediat.
9. Daca ai ales 14, esti extrem de sensibil. Emotionalitatea te poate obosi. Acest aspect are si o latura pozitiva pe care trebuie sa o ai mereu in minte: sensibilitatea crescuta inseamna si creativitate.

10. Figura 20 spune despre tine ca esti o persoana care isi da foarte multa importanta, chiar si atunci cand nu sunt motive evidente. Te-ai nascut pentru a fi lider si vrei sa le demonstrezi celorlalti ca succesul este usor de atins.
11. Daca ai ales figura 16, te oboseste sa fii inconjurat de oameni cu personalitati diferite, iar daca 17 a fost alegerea ta, te afli la polul opus: nu suporti langa tine oameni la fel ca tine.

sursa: bzi.ro

 

 

loading...

Facebook Comments